Konyalı imam tüm tuşlara basıyor!

Konyalı imam tüm tuşlara basıyor!

Konyaspor, başkanını arıyor. Ekrem Coşkun ve Ömer Korkmaz'ın ismi konuşulurken, dün Bekir Akdemir isimli 30 yıllık imam, şu an iş insanı Konyaspor'da başkan adayı olduğunu duyurdu.

Konyaspor, başkanını arıyor. Ekrem Coşkun ve Ömer Korkmaz'ın ismi konuşulurken, dün Bekir Akdemir isimli 30 yıllık imam, şu an iş insanı Konyaspor'da başkan adayı olduğunu duyurdu. Akdemir'in adının kamuoyu tarafından duyulmasından kısa bir süre sonra bazı eleştiriler de beraberinde geldi.

10491995-1052556564766660-9110112871878815008-n.jpg

KISA SÜRE ÖNCE BELEDİYE İÇİN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YAPMIŞ!

Konyaspor'a aday olduğunu söyleyen 30 yıllık imam Bekir Akdemir'in kısa süre önce bir de Selçuklu Belediye başkan aday adaylığı başvurusu yaptığı öğrenildi. Akdemir'in önce belediye başkan aday adaylığı başvurusu, ardından da “Konyaspor'a adayım” demesi yeşil-beyazlı ekibin taraftarları tarafından “Bekir Bey, bir yerlere gelmek için tüm tuşlara basıyor” yorumlarına neden oldu.

“BENİM GALATASARAY DERNEK ÜYELİĞİM YOK”

Akdemir'in bir de sosyal medya hesaplarından Galatasaray paylaşımları gündem oldu. Konyaspor taraftarları, Bekir Akdemir'i Galatasaraylı olduğu için ağır eleştiriye tuttu. Taraftar, “Bir kalpte, iki takımın sevgisi olmaz” yorumlarını yaptı. Konyaspor'a adaylığını açıklayan Bekir Akdemir, “Benim Galatasaray dernek üyeliğim falan yok” diyerek, eleştirilere cevap verdi.

MERHABAHABER/ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum