Konyalı firma binlerce kişiyi mağdur etmişti! El konulan 19 lüks otomobil alıcı bulmadı

Konyalı firma binlerce kişiyi mağdur etmişti! El konulan 19 lüks otomobil alıcı bulmadı

Konya merkezli evim firması binlerce kişiyi mağdur etmişti. Hedefevim'e ait 19 lüks otomobil TMSF tarafından satışa çıkarıldı. Söz konusu araçlar alıcı bulmadı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu 21 şirketi tasfiye ettiğini duyurmuştu. Küçük birikimlerle ev sahibi olmayı vadeden firmalardan bir tanesi de Konyalıydı. Konya merkezli Hedefevim Gayreminkul Otomotiv ve Ticaret AŞ'ye ait 19 otomobil TMSF tarafından satışa çıkarıldı.

tmsf-34.webp

KONYA MERKEZLİ FİRMAYA AİT 19 LÜKS OTOMOBİLİ KİMSE ALMADI!

TMSF, bu şirketlere ait varlıkların satışıyla mağdurların zararını ödüyor. TMSF yönetiminde bulunan Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv ve Tic. AŞ Konya merkezli olmasıyla dikkat çekiyor. Firmaya ait 19 otomobil TMSF tarafından satışa çıkarıldı. Listede dünyaca ünlü markaların yer alması önemli bir detay olarak yer aldı. Söz konusu ihalede hiçbir araç alıcı bulmadı.

hedef-1.jpg

ARAÇLARIN FİYATINA İNDİRİM YAPILDI

İhalede 19 otomobil alıcı bulmadığı için TMSF indirim kararı aldı. Listenin en pahalı otomobili olan 2010 model Bentley Continental GT Speed marka aracın muhammen bedeli 6.3 milyon liraydı. Aracın fiyatı yeni ilanda 5 milyon 40 bin lira olarak yer aldı. Yani 1 milyon 260 bin lira indirime gidildi.

TMSF'NİN SATIŞA ÇIKARDIĞI OTOMOBİLLERİN ÖNCEKİ FİYATI ŞU ŞEKİLDE:

tmse-feski.jpg

TMSF'NİN SATIŞA ÇIKARDIĞI OTOMOBİLLERİN ŞUANKİ FİYATI ŞU ŞEKİLDE:

yeni-fiyat.jpg

TMSF tarafından duyurulan satış ilanında şu ifadelere yer verildi:

Tasfiye Halinde Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv ve Ticaret AŞ’nin (TH Hedefevim AŞ/Malik) araçları kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle haciz, rehin gibi yasal takyidatlardan ari olarak İhale Şartnamesinde (Şartname) belirtilen kayıt ve şartlarla satışa çıkarılmıştır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum