Konyalı ciğerci 150 kişiyi istihdam ediyor

Konyalı ciğerci 150 kişiyi istihdam ediyor

1963 yılından günümüze uzanan lezzet yolculuğu ile temelleri Şanlıurfa’da atılan Ciğerci Bahri; Kırıkkale, Kayseri, Kırşehir, Çorum ve ardından yeni şubesini Konya’da açtı.

 

Ciğerci Bahri törenle hizmete sunuldu

 

1963 yılından günümüze uzanan lezzet yolculuğu ile temelleri Şanlıurfa’da atılan Ciğerci Bahri; Kırıkkale, Kayseri, Kırşehir, Çorum ve ardından yeni şubesini Konya’da açtı. Restoran Urfa kebabından, et şişine ve tavuk şişine kadar birbirinden lezzetli yemekleriyle, Selçuklu’da hizmete başladı. 

Selçuklu Binkonutlar Mahallesinde yer alan Ciğerci Bahri’nin açılışına Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, Meram Kaymakamı Ali Murat Kayhan, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, MHP Konya İl Başkan Yardımcısı İsmail Ceylan, Kırıkkale MHP İl Başkan Yardımcısı Muharrem Zengin, İş insanı Murat Sevinç, İhsan Narin, Remzi Çopar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

150 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLIYOR

Ciğerci Bahri firmasının sahibi Bahri Karakeçili, 5’inci şubelerini Konya’da açtıklarını belirterek, şunları söyledi: “1963 yılından beri Ciğerci Bahri olarak hizmet vermekteyiz. Kırıkkale’de, Kayseri’de, Kırşehir’de Çorum’da şubelerimiz bulunmaktadır. Konya’da da beşinci şubemizi açmış bulunmaktayız. İnşallah Konya’mıza bir soluk getirmeyi düşünüyoruz. Urfa’nın yemeklerini, Güneydoğu’nun kültürünü ve misafirperverliğini iş yerimize yansıtmaya çalışacağız. Urfa denilince akla ilk ciğer geliyor hatta ciğerin ana vatanı Urfa ama çiğköftesi var, lahmacunu var. Urfa Güneydoğ’nun en zengin mutfaklarından bir tanesidir. Her tarafta bir Urfa işletmesi muhakkak denk gelirsiniz. Elimizden geldiği kadar Urfa’nın lezzetini ve misafirperverliğini Konyalı halkımıza, vatandaşlarımıza sunacağız. Konya’da şubemizde 40 kişiye istihdam sağladık. Diğer şubelerimizle birlikte Ciğerci Bahri’de toplam 150 kişi istihdam ediyor. İnsanların yanımızda istihdam olmaları bizleri mutlu ediyor. Ne mutlu bize ki biz vesile oluyoruz. Rızkı veren Allah’tır. Hepimizin rızkını Allah veriyor. Bütün Konya halkını Urfa lezzetlerini tatmaya davet ediyoruz.” 

KONYALILARIN DAMAK ZEVKİNE UYUYOR

Meram Kaymakamı Murat Kayhan ise Güneydoğunun damak zevkinin Konyalılara uyduğunu dile getirdi. Kayhan, “Et ürünleri Konyalıların damak zevkine uyuyor. Dolayısıyla bu tesisler zaman içerisinde Konya’nın bir parçası haline geldi. Biz de ülkenin değişik yerlerinden gelip de bu lezzetlerle karşılaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizlerde bundan büyük bir keyif alıyoruz. Katılımdan da anlaşıldığı üzere bu lezzetleri seven insan sayısı fazla. Bu tesisi ilimize kazandıran aynı zamanda istihdama katkısı olan başta girişimci değerli arkadaşlarımıza teşekkür ederek bol kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı. Açıklamaların ardından Tekin Tatar ile meşhur Sıra Gecesi etkinliği düzenlendi.

ALİ GÖZEN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum