Konyalı çiftçi 408 beygir gücündeki dev traktörü 10 milyon liraya satın aldı!

Konyalı çiftçi 408 beygir gücündeki dev traktörü 10 milyon liraya satın aldı!

Konya, en çok tarımsal üretimin yapıldığı il olarak biliniyor. Kentte üretim yapan çiftçi işlerini kolaylaştırmak için her yıl yeni traktörler satın alıyor. Son olarak Türkiye'nin en güçlü traktörünü Konyalı çiftçi satın aldı.

Türkiye genelinde en çok tarımsal üretimin yapıldığı il Konya. Arpa, buğday, şeker pancarı, ayçiçeği, yulaf ve mısır dahil birçok mahsul çeşidinin yetiştiği Konya Ovası'nda üretim devam ediyor. Binlerce aile tarımdan geçimini sağlıyor.

massey.jpg

Arazi büyüklüğünde Türkiye lideri olan kentte bu yüzden her yıl binlerce yeni traktör satılıyor. Konyalı çiftçiler traktör ve tarım aletlerine yatırım yaparak işlerini kolaylaştırıyor.

traktor-4440.webp

KONYA TARIM FUARI'NI 200 BİNDEN FAZLA KİŞİ ZİYARET ETTİ

Her yıl düzenlenen Konya Tarım Fuarı'na yine yoğun ilgi gösterildi. Fuarda satıya çıkarılan dev traktörler ilgi çekti. Kayıtlara göre Konya Tarım Fuarı'nı 2024 yılında 200 binden fazla kişi ziyaret etti. Büyük satışların gerçekleştiği fuar ülke ekonomisine büyük katkı sağlıyor.

1212.jpg

TÜRKİYE'NİN EN GÜÇLÜ TRAKTÖRÜ SATILDI

Fuarda en çok ilgi çeken ise dev traktörler oldu. Bu yıl yine önemli satışlara imza atıldı. En dikkat çekici olan ise Türkiye'nin en büyük traktörünün Konyalı bir çiftçi tarafından satın alınmış olmasıydı.

dev.jpg

Massey Ferguson tarafından üretilen 8740 DYNA VT EX. model isimli traktör 408 beygir gücünde olmasıyla dikkat çekiyor. Söz konusu traktör fuarın en büyüğü olarak biliniyor. Konyalı çiftçi bu traktörü yaklaşık olarak 10 milyon liraya satın aldı.

Satışı gerçekleştiren firma tarafından şu paylaşım yapıldı:

ekran-goruntusu-2024-03-16-162122.png

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum