Konyalı belediye başkanı konuştu: Aday gösterilmezsem 2 kurban keseceğim

Konyalı belediye başkanı konuştu: Aday gösterilmezsem 2 kurban keseceğim

AK Parti Genel Merkezi, Konya'nın adaylarını 15 Ocak tarihinde açıklayacak. Konyalı belediye başkanı aday gösterilmemesi durumunda 2 kurban keseceğini açıkladı.

AK Parti, Konya'da adaylarını 15 Ocak'ta açıklıyor. Belediye başkanlarının bir kısmının görevine devam edeceği öğrenilirken, bir kısmının da değiştirileceği, yeni isimlerle yola devam edileceği kulis bilgileri arasında yer aldı. Konya seçmeninin heyecanlı bekleyişi sürerken, AK Partili Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşıma yorum yapan takipçisine çok farklı bir cevap verdi. Ünver'in cevabı büyük beğeni görürken, akıllarda soru işareti bıraktı.

406685535-1133720780945438-1146073357618595014-n.jpg

KULU BELEDİYE BAŞKANINDAN KURBAN KESME SÖZÜ

Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver, kendisinin adaylığıyla alakalı bir yazı çıktığını, bu yazının gerçekle alakasının olmadığını belirtti. Bu minvalde yaptığı paylaşımın altına bir takipçisinden “Başkanım, bu yazılanlar doğru olsa ne olacak tutumunuz? Öğrenebilirmiyiz?” sorusu geldi. Başkan Murat Ünver, o soruya şöyle yanıt verdi: “Tutumum şu benim adaylığım olursa bir kurban, olmazsa iki kurban keseceğim. Aday olan arkadaşa seçim kampanyası için destek vereceğim. Onunla beraber de çalışacağım.” Ünver'in bu paylaşımı büyük beğeni aldı.

baskan-kurban-kesecek.png

BANA GAZ VERMEYE ÇALIŞIYORLAR, YEMEM!

Bu paylaşımın ardından Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver, Merhaba Gazetesi'ne konuştu. Ünver, adaylık için hevesinin olduğunu ancak hırsının olmadığını söyledi. AK Parti'nin kendisini 2 dönem belediye meclis üyesi, bir dönem de belediye başkanı yaptığını hatırlatan Başkan Ünver, “Bana baskılar geliyor. Gaz vermeye çalışıyorlar. 'AK Parti, seni aday göstermezse bağımsız çık' demek istiyorlar. Ben, bu gazları yemem. Ben, AK Parti'nin kurucu üyesiyim. Seçilsem de seçilmesem de başım gözüm üstüne. Hayıflanmam. Ben, aday olursam bir kurban keseceğim, aday olmazsam da iki kurban keseceğim. Benim maaşım 48 bin TL. Aday seçilecek kişiye 50 bin TL seçim kampanyası için destek olacağım” şeklinde konuştu.

EMRE ÖZGÜL

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.