Konyalı 27 yaşındaki genç adaylığını açıkladı

Konyalı 27 yaşındaki genç adaylığını açıkladı

2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimine 4 ay kaldı. Partilerde hareketlilik hız kazandı.  Konya'dan Ankara'ya partilerin genel merkezine giden kişi sayısı da arttı.

2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimine 4 ay kaldı. Partilerde hareketlilik hız kazandı.  Konya'dan Ankara'ya partilerin genel merkezine giden kişi sayısı da arttı. Aday adaylığı için de bazı isimler konuşulmaya başlandı. AK Parti, yeni süreçte genç isimlere yine hak tanıyacağını dile getirdi. Geçtiğimiz günlerde parti il binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta da gençlere öncelik vereceklerini, AK Parti'nin gençliğe ve düşüncelerine önem verdiklerini söylemişti.  AK Parti'de aday adaylığı için çalışmalara başlayan ilk genç isim ise Metehan Öziri oldu. 27 yaşındaki Öziri, “Bu yarışta ben de varım” dedi. Öziri, AK Parti'nin gençliğin düşüncelerine önem verdiğini de dile getirerek, şehri tanıdığını, AK Parti'nin vizyonuna ekibiyle birlikte Konya'da değer katacaklarını söyledi. 27 yaşındaki Öziri, ayrıca şunları ifade etti: “Sayın Cumhurbaşkanımız seçilme yaşını 18'e düşürdü. Bu, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençliğe ne kadar önem verdiği gösteriyor. Biz de bu kutlu davada Mecliste görev almak istiyoruz. Mecliste gençlerin en büyük temsilcisi olacağımı düşünüyorum. Onun için bu yola baş koydum. Milletvekili olmak istiyorum. Başvurular başlar başlamaz, başvurumu yapacak ve kutlu davanın birer neferi olarak çalışacağım.” 

METEHAN ÖZİRİ KİMDİR? 

Öziri, 1996 yılında Konya'da doğdu. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümünde eğitim hayatını sürdüren Öziri, Selçuk Üniversitesi Beyin Cerrahi bölümünde hemşire olarak görev yapmaktadır. Afad ve Kızılay gönüllüsü olan Öziri, çeşitli derneklerde aktif görevlerde bulundu.  Metehan Öziri, aday olup, seçimi kazanması durumunda aktif çalışan ve vekil olan ilk hemşire milletvekili olacak. Evli ve 1 evlat babası olan Öziri, 2023 seçimlerinde AK Parti'den aday adayı olacağını açıkladı. 

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum