KONYAGİAD’dan Korkmaz’a hayırlı olsun ziyareti

KONYAGİAD’dan Korkmaz’a hayırlı olsun ziyareti

Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Yönetim Kurulu, Konyaspor’un 27 Kasım 2023 Tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda Başkanlığına seçilen Ömer Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Gülvezir Korkmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Baykara ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı

Ziyarette, Konyaspor'un yeni başkanı Ömer Korkmaz'a hayırlı olsun dileklerini ileten Konyagiad Yönetim Kurulu Başkanı Gülvezir Korkmaz, "Konyaspor, Konya'nın en önemli markalarından birisidir. Konyaspor'un başarısı, Konya'nın başarısıdır. Ömer Korkmaz'ın Konyaspor başkanlığına seçilmesi, Konyaspor için önemli bir gelişmedir. Bu doğrultuda, Konyagiad olarak Konyaspor'un başarısı için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız ve her zaman yanında olacağız. Yeni dönemde Konyaspor'un başarılarının artarak devam edeceğine inanıyoruz" dedi.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Konyaspor, Konya'mızın ortak değeridir. Bu değeri birlikte daha ileriye taşıyacağız. Konyaspor'un başarısı için her türlü desteği vermeye hazır olan Konya Genç İş İnsanları Derneği’ne (KONYAGİAD) teşekkür ediyorum. Konyaspor'u daha da ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

a2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.