Konya'daki mahalle odaları göz dolduruyor

Konya'daki mahalle odaları göz dolduruyor

Meram Belediyesi’nin, ‘Mahalle Odaları’nı tefrişi özellikle uzak mahallelerde yaşayan vatandaşlardan büyük beğeni ve takdir topladı.

 

 

Ziyaretlerinde vatandaşların kendisine en çok istediği konulardan biri olan odaların tefrişi adına başta sedirler olmak üzere pek çok ihtiyacını karşıladıklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Hemşehrilerimden gelen olumlu geri dönüşler kadar bizi mutlu eden başka bir şey yok” diye konuştu.

Meram Belediyesinin ‘Mahalle Odaları’nın tefrişi için başta sedir olmak üzere yaptığı donatılar özellikle dış mahallelerde yaşayanlardan büyük beğeni ve takdir topladı. Meram Belediyesi tarafından yapılan sedirler, ayakkabılıklar, sehpalar, laminatlar, mutfaklar, kapı ve panolarla odalar artık eskisinden çok daha konforlu bir hale geldi.

MAHALLE ODALAR ARTIK ESKİSİNDEN ÇOK DAHA KONFORLU”

Mahalle ziyaretlerinde hemşehrilerinin kendinden en çok istediği konulardan birinin de ‘Mahalle Odaları’nın daha konforlu bir hale getirilmesi olduğunu kaydeden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, pek çok mahallede kısa bir süre içinde bu isteği yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti. Bu çerçevede kendilerinden talepte bulunan 36 mahallenin 33’ünde çalışmaların tamamlandığını ifade eden Başkan Kavuş, “Mahalle Odalarının tefrişi için başlattığımız çalışmaların büyük kısmını pandemi sürecinden çok önce bitirmiştik. Yüzlerce metretüllük sedir yapımının yanında odaların ihtiyaçları ve bizim imkanlarımız dahilinde mahallelerimize destek olduk. Yaşanan pandemi sürecinden dolayı buraları vatandaşlarımız çok rantabl kullanamadı ve bir süre daha kullanamayacaklar belki ama yaptığımız bu yatırım sayesinde onlardan aldığımız takdir ve beğeni bizleri fazlasıyla mutlu etti” dedi.

“Vatandaşlarımızın doğdukları, büyüdükleri ve yaşadıkları mahallelerde mutlu bir hayat sürebilmeleri için onlara destek olmaya ve tüm enstürümanları onların hizmetine sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuşan Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Meram’da hizmet felsefemizi, hemşehrilerimizin talep ve beklentileriyle şekillendirmeyi bir gelenek haline getirdik. Her fırsatta vatandaşlarla buluşmamızın, sık sık gerçekleştirdiğimiz merkeze uzak mahalle ziyaretlerimizin; ki pandemi süreci hafifler hafiflemez yine yaptık bu ziyaretleri, temel amacı da budur. Bizim belediye olarak görev ve yetki alanımıza giren konularda vatandaşlarımızın yanında olmaya, görev ve yetkimizin dışındaki konularda da ilgili kurum ve kuruluşlarla vatandaşımız adına irtibatta olmaya devam edeceğiz. Bu anlayışla odalara yaptığımız yenilikler hayırlı olsun, tüm hemşehrilerim bunları güzel günlerde kullansınlar.”

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.