Konya'daki kazada ölen baba ve oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Konya'daki kazada ölen baba ve oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Saadet Partisi Gençlik Kolları önceki dönem Yönetim Kurulu üyesi Bünyamin Özkan ve oğlu Eymen Özkan trafik kazasında hayatını kaybetti. Bünyamin Özkan ve oğlu gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

Konya’da otomobilin kaldırımda yürüyen Bünyamin Özkan, eşi Sibel Özkan ve oğlu Eymen Özkan’a çarpması sonucu babayla oğlu hayatını kaybetti, anne yaralandı. Kaza, Hocacihan Mahallesi Hicaz Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Furkan O. (19) idaresindeki 42 CHG 99 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kaldırımda yürüyen anne, baba ve oğluna çarptı.

2-resim-1280x640.jpg

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kaza ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 5 yaşındaki Eymen Özkan'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Baba Bünyamin Özkan da (36) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, anne Sibel Özkan ise ambulansla Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın ardından hayatını kaybeden Eymen’in ve ailenin ayakkabılarının etrafa savrulduğu görüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

3-1280x640.jpg

GEREKLİ CEZALARI ALIRLAR UMARIM

Cenazeleri yakınları tarafından morgdan alınarak Haciveyis Camisi avlusuna getirilen baba ve oğlu için cemaatten "helallik" alındı. Kazadan yaralı kurtulan ve tekerlekli sandalyeyle cami avlusuna getirilen anne Sibel Özkan'ı yakınları güçlükle sakinleştirdi. Bünyamin Özkan'ın ağabeyi İsa Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, önceki gün meydana gelen trafik kazasında kardeşi Bünyamin ve yeğeni Ahmet Eymen Özkan'ı kaybettiklerini hatırlattı. Özkan, "Aileler, anahtarı verip gençleri sokağa salıyor. Sokakta, suçsuz, günahsız, kaldırımda yürüyen kardeşime vuruyorlar. Yeğenimle ikisini maalesef kaybettik. Yasalarımız bu insanlara karşı daha güçlü olur inşallah. Gerekli cezaları alırlar diye umut ediyoruz. Pazar günü olunca yürümek için çıkmışlar, markete gitmişler. Kaldırımda yürürken arkadan gelen araba vurmuş" diye konuştu.

1-resim-1280x640.jpg

BABA VE OĞLU SON YOLCUKLARINA UĞURLANDI

Saadet Partisi Gençlik Kolları önceki dönem Yönetim Kurulu üyesi Bünyamin Özkan ve oğlu Eymen Özkan dün Hacıveyis Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Üçler Mezarlığı’na uğurlanmak üzere son yolculuğuna uğurlandı.

adsiz.jpg

Saadet Partisi Gençlik Kolları önceki dönem Yönetim Kurulu üyesi Bünyamin Özkan ve oğlu Eymen Özkan, bugün Hacıveyis Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Üçler Mezarlığı’na uğurlanmak üzere son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Saadet Partisi GİK Üyesi Hasan Hüseyin Uyar, eski Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Özkafa, eski Meram Belediye Başkanı Mustafa Özkan, eski Karatay Belediye Başkanı Mehmet Şen, Saadet Partisi Konya Gençlik Kolları Başkanı M. Sami Kollu’nun yanı sıra çok sayıda vatandaş ve partili katıldı. Merhaba Gazetesi olarak Bünyamin Özkan ve oğlu Eymen’e Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabr-ı cemil niyaz ederiz.

AA/EYYÜB KARAKUZU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum