Konya'daki bu mekanda etliekmek servisi asansörle yapılıyor

Konya'daki bu mekanda etliekmek servisi asansörle yapılıyor

Konya'da asansörle etliekmek servisi yapan mekan ilgi çekiyor. Söz konusu uygulamanın bir süredir devam ettiği açıklandı.

Konya’da bir işletme etliekmek servisinde farklı bir yöntem kullanıyor. Konya’nın yemek kültürünü tüm Türkiye’ye tanıtmak için yola çıkan ve farklı konseptle hizmete açılan ‘Doyalım’ isimli etliekmek restoranı Mevlana Çarşısı’nda müşterilerini bekliyor.
Konseptiyle hedeflerinin şubeleşmek olduğunu belirten Doyalım Etliekmek restoran sahibi Harun Alım, 7 yıl içinde 200 şubeye ulaşmak için çalıştıklarını vurgulayarak etliekmeği asansör ile servis ettiklerini kaydetti.

adsiz.jpg

CİDDİ ANLAMDA YATIRIM YAPIYORUZ

Hizmet sektörüne Konya’nın yemek kültürünü tanıtmak için girdiğini söyleyen Harun Alım, “Şubeleşme çalışmaları ile ilgili ARGE (Araştırma ve Geliştirme) ve diğer projelerimizi yaptık. Ürünlerimizi standart hâle getirdik. Etliekmek üzerine Konya’dan böyle şubeleşme bulunmuyor. Şubeleşme yolunda ilerliyoruz. Yaklaşık 1 ay oldu işletmemizi açalı. Asıl işimiz sanayici olmamız. Biz bu işe ciddi anlamda yatırım yapıyoruz.

9-1-1-960x640.jpg

Konya’nın yemek kültürünü dünyaya ve Türkiye’ye anlatmak için bu yola girdik. Bizim etliekmeğimiz İstanbul Havaalanında, Avrupa ülkelerinde neden bulunmuyor? Bu konuda çalışıyoruz ve inşallah istediğimiz sonucu alacağız. Türkiye’nin her yerine etliekmeği götüreceğiz. Biz bu projeleri mimari ve reklam konusunda toplam 4 aşamada gerçekleştirdik. Bazı marketlerde ürün bitmez. Bitmemesini sebebi proje geliştirmeleri. Biz de stok takibini yapmak için proje gerçekleştirdik. Kaliteye bu şekilde ortaya çıkaracağız” diye konuştu.

9-3-1-960x640.jpg

RESTORANIN TASARIMINDA ÖZEN GÖSTERDİK

Restoranının asansör ile etliekmeği servis ettiğini vurgulayan Harun Alım, şunları söyledi: “Bu mekân ile anlaştığımız zaman bütün her şeyi hesap ettik. Özellikle tasarım konusunda üzerine çalışmalar yaptık. Bizler için az personel çalışılması çok önemli. Tasarım çalışması yaparken, mutfak kısmının yer altında olduğunu gördük. Bu tasarıma özen gösterdik. Her defasında aşağıya inmek yerine asansörü kullanmak daha cazip geldi ve etliekmek asansörü yaptık. Bu konsept Konya’da bulunmuyor. İlk biz yaptık. İşletme olarak çok yeniyiz ve inşallah karşılığını alırız. Bütün Konyalıları farklı konseptimize bekliyoruz.”

ALİ GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum