Konya'daki bu mahallede yarın şenlik var! Toplanan para bağışlanacak

Konya'daki bu mahallede yarın şenlik var! Toplanan para bağışlanacak

Konya'da Meram'a bağlı Sadıklar Mahallesi'nde düzenlenecek şenliğin gelirleri bağışlanacak.

Konya Meram Belediyesi’ne bağlı Sadıklar Mahallesi, bu yıl 4. kez yapılacak olan şenliği depremzede aileler yararına düzenleyeceğini duyurdu. 2017 yılında kurulan Sadıklar Mahallesi Gençlik, Kültür ve Dayanışma Derneği, bu yıl 4. Kez düzenlenecek olan geleneksel şenliklerini asrın felaketi diye tarihe yazılan Kahramanmaraş depreminden sonra Konya Dedemli ve Karkın Mahallelerine getirilen depremzedeler yararına düzenleyeceğini açıkladı.

adsiz-002.jpg

Dernek Başkanı Mehmet Seleş, tüm yönetim kurulu adına “Sadıklar Mahallesi olarak depremzedeler için devletimizin yanındayız, biz de kendimizce elimizden ne gelir diye düşündük ve bu yıl ki şenliğimizi Dedemli ve Karkın Mahallelerine yerleştirilen depremzedeler için hem bir sosyal etkinlik olması hem de sağlanacak maddi geliri bu depremzede kardeşlerimizin ihtiyaçlarının karşılanması için kullanmayı planladık.

adsiz-001.jpg Bu noktada bize destek olan köyümüzün ileri gelen esnafları, iş adamlarımıza, Hamesa Nakliye, Öztürk Kauçuk, Aytek Yapı, Altıntaş Cam, Seleşler Metal, Yılmaz Otomotiv ve diğer tüm katkı sağlayan firmalarımıza teşekkürü borç biliriz. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak olan programda geleneksel Konya pilavı ikramının ardından sanatçı Konyalı Şerife sahne alacak. Çeşitli çekilişler ve yarışmaların düzenleneceği şenliğimizde depremzede kardeşlerimize biraz olsun yaşadıkları felaketi unutturup, güzel vakit geçirmelerini sağlayacağız. Tüm Sadıklar Mahallesi sakinlerimizle depremzede kardeşlerimizi ve diğer tüm katılımcıları içtenlikle misafir edeceğiz. Tüm Konya halkı şenliğimize davetlidir” dedi. Sadıklar Mahallesi Gençlik, Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenleyeceği şenlik 4 Haziran 2023 Pazar günü, saat 08:30’da başlayacak. Sadıklar Mahallesi Yazı Yeri’nde düzenlenecek şenlik saat 14:00’de son bulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.