Konya'daki bu kliniğin tuvaletinde uyuşturucu ticareti yapılıyor!

Konya'daki bu kliniğin tuvaletinde uyuşturucu ticareti yapılıyor!

İl Emniyet Müdürlüğünün çok başarılı operasyonlarına, sıkı takibine ve büyük savaşına rağmen uyuşturucu ticaretinin önüne bir türlü geçilemiyor.

Konya’da uyuşturucu kullanan bağımlılar ile denetimli serbestlik hükümlülerinin tedavi ve kontrolünün yapıldığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyhekim Psikiyatri Kliniği’nin tuvaletlerinde uyuşturucu kullanıldığı iddiası geçtiğimiz günlerde şehrin gündemine bomba gibi düştü. Hastane tuvaletlerinde kullanılmış şırıngalar, uyuşturucuların sarıldığı alüminyum folyolar, esrar ve hap blisterleri olduğu görüntülendi. Hastane bahçesinde bağımlıların rahatlıkla uyuşturucu alışverişi yaptıkları da öne sürüldü. Konya İl Emniyet Müdürlüğünün operasyonlarına ve sıkı takibine rağmen bu iddiaların ortaya atılması ve endişe veren görüntülerin yaşanması tehlikenin boyutunun ne denli yüksek olduğunu gözler önüne sermeye yetti.

TUVALET VE BAHÇEYİ MESKEN TUTMUŞLAR

Her gün yüzlerce bağımlının geldiği Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyhekim Psikiyatri Kliniği’nde çekilen görüntüler pes dedirtti. Konya’da uyuşturucu kullanan bağımlılar ile denetimli serbestlik hükümlülerinin tedavi ve kontrolünün yapıldığı psikiyatri kliniğinin tuvaletleri ile hastane bahçesinde uyuşturucu kullanıldığı ortaya çıktı.

BAĞIMLILAR RAHATLIKLA ALIŞVERİŞ YAPTI İDDİASI!

Psikiyatri kliniğinin tuvaletlerinde ve bahçesinde kullanılmış şırıngalar, uyuşturucuların sarıldığı alüminyum folyolar, esrar ve hap blisterleri (ambalaj) görüldü. Bazı görgü tanıklarının aktardıklarına göre, hastane bahçesinde bağımlıların rahatlıkla uyuşturucu alışverişi yaptığı hatta yatarak tedavi gören hastaların kendilerinin kullanması gereken ilaçları, tane ile hastane içinde dışarıdan gelenlere sattığı öğrenildi.

KONYA'DA SATICILAR AZALDI

Gül Madde Bağımlıları Kurtarma ve Gençlik Derneği Başkanı Yakup Özkurt, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyhekim Psikiyatri Kliniği bahçesinde yaşanan olaylardan haberdar olmadıklarını dile getirdi. Konya İl Emniyet Müdürlüğünün çok sıkı çalışmalar yaptığını, neredeyse satıcılara yönelik her gün bir operasyonun yapıldığını aktaran Özkurt, şunları söyledi: “Konya'da uyuşturucu satılan mahallelerde satıcılar azaldı. Sıkı takip var. Operasyonlar yapılıyor. Satıcılar gerçekten azaldı ama içiciler hala var. Konya'da uyuşturucu bulamayanlar, yakın şehirlere gidip mal temin ediyor. Biz, İl Emniyet Müdürlüğünden bu operasyonların devam ettirilmesini istiyoruz. Bu bataklığın kurutulması gerekir. Satıcılara göz açtırmamak lazım. Cezaların çok daha caydırıcı olması lazım.”

Merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum