Konya'daki 800 milyon liralık yatırım için skandal açıklama: Durdurulacak!

Konya'daki 800 milyon liralık yatırım için skandal açıklama: Durdurulacak!

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Temel Peker, bugün kentteki bir lokantada düzenlenen basın toplantısında skandal açıklamaya imza attı.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Konya İl Teşkilatı, bugün Konya'da bir lokantada düzenlediği basın toplantısıyla adaylarını tanıttı. Adaylar, projelerini anlattı. Daha çok farklı tartışmalarla ve olaylarla gündeme gelen Yeniden Refah Partisi Konya İl Teşkilatı tarafından tartışma çıkaracak bir açıklamaya imza atıldı. YRP Konya İl Başkanı Temel Peker, 15 gün önce eski belediye binası yerine temeli atılan, 800 milyon liraya mal olacak, 2025 yılında tamamlanması planlanan 13 bin 555 metrekarelik Şehir Kütüphanesi'nin yapımına engel olacaklarını söyledi.

whatsapp-image-2024-02-20-at-11-56-36.jpeg

UĞUR İBRAHİM ALTAY HASSASİYETLE PROJENİN ÜZERİNDE DURUYOR

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski Büyükşehir Belediyesi binasının yerine yapılacak Şehir Kütüphanesi’nin temel atma töreni. 5 Şubat'ta yoğun katılım ile gerçekleştirilmişti. İçerisinde kitaplık, oturma salonları, etüt salonları, okuma odaları ve sosyal yapıların bulunacağı Konya Şehir Şehir Kütüphanesi'nin 800 milyon liraya mal olacağı, Türkiye'ye örnek bir özelliğinin olacağı söylenmişti. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın hassasiyetle üzerinde durduğu bu yatırım için YRP Konya İl Başkanı Temel Peker, skandal açıklamalarda bulundu.

konya-sehir-kutuphanesi-nin-temeli-atildi-3-16816723-amp.jpgKonya Şehir Kütüphanesi Projesi

'1 NİSAN SABAHI PROJE DEĞİŞTİRİLECEK' MESAJI

YRP Konya İl Başkanı Temel Peker, Şehir Kütüphanesi binasını, Büyükşehir Belediyesi hizmet binası yapacaklarını dile getirdi. Peker, Konya'nın kurumsal imajı için belediye binasının gerekli olduğunun altını çizdi. Seçimi kazanacaklarını söyleyen Peker, “Seçimi kazandığımızda, 1 Nisan sabahı ilk işimiz, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız olacak Mehmet Köseoğlu ile birlikte bunu gerçekleştirmek” dedi.

ALİ GÖZEN

Kaynak:ALİ GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum