Konya'daki 24 yıllık özel hastane binası yıkılıyor mu?

Konya'daki 24 yıllık özel hastane binası yıkılıyor mu?
Beşyol Kavşağından çarşıya gelirken sol tarafta kalan bölgedeki riskli binaların yıkımı devam ediyor. Gözler, yıkım yapılan alanın karşısında yer alan özel hastaneye çevrildi. Özel Konya Hospital Hastanesi’nin yıkılıp yıkılmayacağı ise merak konusu oldu

Karatay Belediyesi sınırları içinde yer alan, Beşyol Kavşağında bulunan ve riskli olduğu gerekçesiyle 1 yıl önce mühürlenen işletmeler ve üzerindeki bina ile ilgili somut adım atıldı. Kepçeler bölgeye geldi ve yıkım Ramazan Bayramından hemen sonra başlatıldı.

img-2728.webp

Yıkımın önemli bir kısmı tamamlanırken, gözler etrafındaki binalara çevrildi. En çok merak edilen husus ise Özel Konya Hospital Hastanesi’nin yıkılıp yıkılmayacağı oldu. Konunun ayrıntılarına Merhaba Gazetesi ulaştı.

img-2736.webp

HASTANENİN YIKIMINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Edinilen bilgilere göre Özel Konya Hospital Hastanesi, yaklaşık 2 ay daha hasta kabulüne devam edecek. Hastanenin kesin olarak yıkılacağı öğrenilirken, tahliyenin ise haziran ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. 1 Nisan 2002 yılında 6 hekim 6 branşla hizmete başlayan Özel Konya Hospital 1 Nisan 2014 tarihinde devir olmasıyla birlikte hizmet ağını genişletti. Hastane, Şemsi Tebrizi Mahallesi, Şerafettin Caddesi üzerinde yer alıyor.

Kaynak:Mesut Turan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.