‘Konya'da değişimin meşalesini yakacağız’

‘Konya'da değişimin meşalesini yakacağız’

Ziraat Mühendisi Burak Kırkgöz, ZMO Konya Şubesi'ne aday olduğunu açıkladı. Güçlü bir ekiple yola çıktıklarını dile getiren Kırkgöz, “Tüm Türkiye'de değişimin meşalesini yakacağız” dedi.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Konya Şubesi'nin 12 Aralık 2021 tarihinde yapılacak seçimlerine Ziraat Mühendisi Burak Kırkgöz Adaylığını açıkladı. Konya Gazeteciler Cemiyeti'nde basın açıklaması gerçekleştiren Kırkgöz, “Değişimi Konya’dan başlatıyoruz sloganımızla; hedefimizin sadece hantal ve üretkenliğini yitirmiş Konya Ziraat Mühendisleri odasında da yapmak değil, bilakis tüm Türkiye’ye örnek olacak tüm Türkiye’de değişimin meşalesini yakacak bir çalışmadır” dedi.

img-1775-1200x800.jpg

DEĞİŞİMİ KONYA’DAN BAŞLATIYORUZ’

Sektörün ve tarımın ihtiyaçlarını Konya’dan başlatacaklarını belirten Kırkgöz şunları kaydetti: “Konya’nın tarımını daha ileriye taşımak ve hizmet etmek için Konya Ziraat Mühendisleri Odası Başkanlığına aday olarak bismillah diyoruz. Sektörümüzün ve Konya tarımının ihtiyaçları doğrultusunda daha aktif daha şeffaf çalışmalara imza atmak için değişimin olması gerektiğine inanıyoruz. Yönetim sorumluluğunu taşıyan Ziraat Mühendislerinin de artık dinamik, genç ve tecrübeli olduğu kadar üretken üyelerine bayrağı devretme vakti geldiğine ve hatta vaktin geçtiğine inanıyoruz. Bu bağlamda değişim zamanının geldiğine inan arkadaşlarımızla birlikte gelecek stratejimizi oluşturmak amacındayız. Konya tarımı ve çiftçisi için çıktığımız bu yolda Gene çiftçimiz için çalışacağız. Ekibimizle birlikte meslektaşlarımızın yaşadığı tüm sorunları çözecek Konya tarımını geleceğe en güzel şekilde taşıyacağız. Üstüne basarak altını çizerek tekrar tekrar ifade etmek isterim ki değişimi Konya’dan başlatıyoruz sloganımız; hedefimizin sadece hantal ve üretkenliğini yitirmiş Konya Ziraat Mühendisleri odasında da yapmak değil, bilakis tüm Türkiye’ye örnek olacak tüm Türkiye’de değişimin meşalesini yakacak bir çalışmadır. Odaların bir grubun elinde devlete ateş etme yeri olmadığını, üreterek ve gayret ederek eksik olan noktaları tamamlama makam olduğunu hatırlatmak isterim Konya’mızın mühendisleri olarak manevi önderimiz Hazreti Mevlana’nın kucaklayıcı birleştirici hoşgörüsü yolumuzu aydınlatacak hep birlikte daha güzel yarınlara ulaşacağımıza olan inancımız tamdır”

SAİT ÇELİK

img-1778-1200x800.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum