Konya'da üniversiteli genci acımasızca öldürdüler!

Konya'da üniversiteli genci acımasızca öldürdüler!

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencisi Mehmet Ali Demirel 4 kişi tarafından linç edilerek öldürüldü.

İddiaya göre ablası şiddet gören Demirel, aileyle konuşmak üzere gittiğinde ablasının kayınpederi H.K. ve yanındakilerin saldırısına uğradı. Kafasına yoğun darbeler alan Mehmet Ali Demirel, göğüs kafesine saplanan demir parçası ile hayatını kaybetti.  

Demirel’in babasının geçen yıl kanser hastalığından dolayı hayatını kaybettiği bu yüzden ailesinin geçimini temin etmek için NEÜ’deki eğitimine ara verdiği ifade edildi. 

Necmettin Erbakan Üniversitesi de sosyal medya hesabından yapılan açıklama ile vefat haberini, “Siyasal Bilgiler Fakültemiz, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 2. sınıf öğrencimiz Mehmet Ali Demirel’in vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendik. Kıymetli öğrencimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz” cümleleriyle duyurdu.  NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu da, “Gencecik bir evladımızı kaybettiğimizi büyük bir teessürle öğrendim. Mevlam taksiratını affetsin, mekanını cennet eylesin. Acılı ailesine sabrı cemil niyaz etsin” sözleriyle taziyelerini iletti.

Öte yandan sosyal medyada #mehmetaliicinadaletistiyoruz etiketiyle katiller için en ağır ceza istendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum