Konya'da tramvay kaza yaptı! Otobüs gönderilmedi, dolmuşlar yolcu almadı
Konya'da tramvay ile otomobil Kule ile Kunduracılar dirağı arasında çarpıştı. Kaza nedeniyle tramvay seferleri bir saat durdu. Vatandaşlar büyüm mağduriyet yaşadı.
TRAMVAYA ÇARPAN ARAÇ 100 METRE SÜRÜKLENDİ
Tramvay hattına girerek tramvaya çarpan araç, tramvayın çarpması sonucu 100 metre sürüklendi. Kazaya karışan araç içerisinde kaç kişinin olduğu bilinmezken, kazanın ardından merkezde bulunan vatandaşların da kampüse olan ulaşımı güçleşti. Söz oknuu kazanın ardından yolcular için belediye otobüsü gönderilmedi.

ÇÖZÜM VAR AMA İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLUYOR
Yaşanılan kazanın ardından birçok sorun gün yüzüne çıkıyor. Tramvay seferlerinde aksama, kampüse giden dolmuşların vatandaşları görmezden gelmesi, kampüse dolmuş ve tramvaydan başka hiç bir ulaşımın olmayışı gibi sorunlar vatandaşların tepkisine yol açıyor. Şehir merkezinden kampüs tarafına gitmek isteyen öğrenciler derslerine yetişme fikri hayal oldu. Öğrencilerin tepkileri diğer vatandaşların dikkatini çekiyor. Öğrenciler, "1 saat oldu, hiçbir alternatif üretilmedi. Derslerimize geç kaldık" şeklinde konuştu.

HASTANE RANDEVUSUNA GEÇ KALDILAR
Sabah erken saatlerde yaşanan kazanın ardından tramvay seferlerinin 1 saat durması nedeniyle Selçuk Tıp Hastanesinde hastalar randevularına yetişemedi. Yaşanan aksama sonucu vatandaşların tepkisi arttı.
Vatandaşlar şunları söyledi: “Aradan 1 saat geçti hiçbir otobüs gönderilmedi. Kule Tramvay durağından Ankara Caddesi’ne yürüdük dolmuşa binelim diye. Bu sefer dolmuşlar 'ben yolcu almıyorum' dedi. Ne olacak? Kaç kişi mağdur oldu, hastane randevusuna geç kaldı. Öğrenciler derslerine yetişemedi. Daha ne söyleyelim. Kaza olabilir ama buna bir çözüm de üretilmeli"
Kaynak:Muharrem Dursun





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.