Konya'da sirk gösterisi heyecanı! Piton yılanı adamın yüzünde gezdi

Konya'da sirk gösterisi heyecanı! Piton yılanı adamın yüzünde gezdi

Konya'da düzenlenen sirk gösterisinde piton yılanının adamın yüzünde gezmesi herkesi şaşırttı. Sirkte heyecan dolu anlar yaşandı.

Konya ve Türkiye genelinde çeşitli etkinlikler devam ediyor. Son olarak Konya'da sirk düzenlendi. Söz konusu sirk kapsamında piton yılanının adamın yüzünde gezmesi herkesi şaşırttı. Heyecan dolu anlar yaşandı.

sirk-4.jpg

Akşehir Belediyesi ile Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği iş birliğiyle düzenlenen Wonderland Sirki'ne yoğun ilgi gösterildi.

sirk-3.jpg

Birbirinden heyecanlı ve aksiyon dolu gösterilerin sergilendiği Wonderland Sirki, Zekai Baloğlu Kapalı Spor Salonu’nda Akşehirliler için sahne aldı.

sirk-2.jpg

5 seans halinde yapılan şovlara başta çocuklar olmak üzere yüzlerce vatandaş katıldı. Palyaçolar, sihirbazlar, akrobatlar, jonglörler, cambazlar, hulahop ve rola bola gibi birçok gösteri ile sahne alan sirk ekibi, Akşehirlilere unutulmaz bir gün yaşattı. Her yaştan katılımcının keyifle izlediği gösteride oyuncular performanslarıyla alkış aldı.

sirk-5.jpg

Sirk gösterisinde en çok yılanın olduğu bölüm ilgi çekti.

SİRK NEDİR? SİRK NE DEMEK?

Sirk; akrobatlar, palyaçolar, eğitimli hayvanlar, trapezciler, cambazlar ve bir takım sanatçılardan oluşan eğlence takımına verilen isimdir. Çalışanların yaptıkları gösteriler de kendileri gibi sirk ismi ile anılmaktadır.

HAMDİ BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum