Konya'da sıradışı doğum günü kutlaması: Etliekmek kestiler

Konya'da sıradışı doğum günü kutlaması: Etliekmek kestiler

Türkiye turuna çıkan Belaruslu turistlerin son durağı Konya oldu. Konya'nın tarihi ve doğal güzelliklerini de görme fırsatı bulan Belaruslu turistler arkadaşlarının doğum gününü ise etliekmek keserek, kutladı

Türkiye turuna çıkan Belaruslu turistlerin son durağı Konya oldu. Konya'nın tarihi ve doğal güzelliklerini de görme fırsatı bulan Belaruslu turistler arkadaşlarının doğum gününü ise etliekmek keserek, kutladı. Kosova Mahallesi'nde bulunan Diriliş Etliemek Salonu'nda Konya'nın geleneksek lezzeti olan etliekmeği test eden Belaruslu turistler, arkadaşları Vladislav Rogojin'in de 26. yaşını burada etliekmek yiyerek kutladılar.

ETLİEKMEK KESEREK DOĞUM GÜNÜ KUTLADILAR

Etliekmekli doğum günü kutlamasını sosyal medya hesaplarından paylaşan Belaruslu Nadya, Roman ve Viktoriya, etliekmeğe tam not verdi. Arkadaşlarının doğum gününü böyle bir lezzetle kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Nadya Klementenok, "Eşim Roman, arkadaşlarımız Vladislav ve Viktoriya ile birlikte Belarus'un başkenti Minsk'te yaşıyoruz. Bu sene Türkiye turu yapmaya karar verdik. Sıkıntılı bir hava yolculuğu olmasına rağmen Türkiye'ye geldik. Araç kiralayarak, Türkiye'nin güzelliklerini görme fırsatı bulduk. Son durağımız da Konya oldu. Burada Sema gösterisini izledik. Çok etkileyici bir gösteriydi. Eşim ve ben de fotoğrafçıyız. Görsel açıdan da çok etkileyiciydi. Arkadaşımızın Vladislav'ın da doğum gününü Konya'da etliekmek keserek kutladık. Restoran sahibinin fikriydi bu. Bizim de hoşumuza gitti. Bize mum getirdi ve etliekmeklerin ortasında mumu yaktık. Arkadaşımız Vladislav mumu üfleyerek, söndürdü. Sıradışı bir doğum günü kutlaması oldu" dedi.

1a82b797-dacc-4717-8320-2094c3e46bc7.jpg

ETLİEKMEKLİ KUTLAMA UNUTULMAZ BİR ANI OLDU

Vladislav Rogojin de Konya'da unutulmaz bir doğum günü kutladığı için arkadaşlarına ve restoran sahibine teşekkür etti. Konya'nın meşhur lezzeti etliekmek eşliğinde doğum günü kutlamasının kendisi için unutulmaz bir anı olarak kalacağını dile getiren Rogojin, "Konya'daki 26. doğum günü kutlaması benim için unutulmaz bir hatıra oldu. İnsanlar genelde pasta keserek, doğum günü kutlar. Biz etliekmek keserek doğum günü kutladık. Konyalı işletme sahibine de ev sahipliği ve lezzetli etliekmeği için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum