Konya'da perşembe günü bayram ilan edilecek

Konya'da perşembe günü bayram ilan edilecek

Konya'da perşembe gününün bayram ilan edileceği konuşuluyor. Söz konusu bayram için şehrin takımı Konyaspor bunu başarmalı.

Tümosan Konyaspor, 17.haftada perşembe günü deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçı öncesinde, Vali Vahdettin Özkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay yeşil-beyazlı takımı Kayacık Tesislerinde ziyaret etti.

Kulüp tesislerinde futbolcular ve kulüp yönetimi ile bir araya gelen kent protokolü Samsunspor maçı için başarı dileklerinde bulunarak birlik ve beraberlik mesajını yineledi. Vali Vahdettin Özkan, "Bütün Konyalılar sizi çok seviyor ve sizlere çok dua ediyor. Teknik heyetiniz ve yöneticileriniz sürekli koşturma halindeler. Bizlerle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, Ticaret ve Sanayi Odamızla ve bakanlarımızla irtibat içerisindeler. Bizler de üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız." dedi.

whatsapp-image-2023-12-20-at-10-20-23-2.jpeg

Futbolculara kısa bir konuşma yapan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay zorlu bir sezon olduğunu ancak Konyaspor’un bunu aşacağına inandığını söyleyerek: “
Konya her alanda büyük ve güçlü bir şehir. Bu yıl biraz zorlu bir sezon geçiyor bizim için ama bunu aşacağımıza inanıyoruz. Yeni başkanımız, yeni yönetim kurulu maddi manevi her sorunuzu çözmek için çok yoğun bir çaba sarf ediyor. Biz de Konya'nın tüm kurumları olarak başkanımızın ve yönetimimizin yanındayız.

whatsapp-image-2023-12-20-at-10-20-23-1.jpeg

Perşembe günü oynayacağınız Samsun maçıyla yeni bir çıkışın başlangıcını yapacağınıza inancımız tam. Teknik direktörümüzün ve futbolcularımızın bu kapasitesinin, gücünün ve motivasyonunu olduğunu biliyoruz. Biz de bugün size bir moral ziyaretinde bulunduk. Tüm konyalıların yanınızda arkanızda bir güç olduğunu bilerek sahaya çıkmanızı temenni ediyorum. En iyisini yapacağınıza inanıyoruz arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum. Perşembeyi Konyalılar için bir bayram haline getirin. Bu mücadelede başarılar diliyorum.

whatsapp-image-2023-12-20-at-10-20-23.jpeg

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ise takımımıza moral ziyaretinde bulunan Valimiz Vahdettin Özkan ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a teşekkür ederek, "Ailemizin büyükleri olarak bugün Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız bizlerle birlikteler. Taraftarımız da bugün burada takımımızın yanına gelerek, güzel bir aile olduğumuzu gösterdiler. Konya olarak inşallah mutlu bir aile olmak istiyoruz." diye konuştu.
Vali Vahdettin Özkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bir süre takımın antrenmanını da takip etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum