Konya'da motorine dev indirim! Bu petrol istasyonunda litresi 38 lira

Konya'da motorine dev indirim! Bu petrol istasyonunda litresi 38 lira

Konya'da motorin fiyatlarına dev indirim yapan petrol istasyonu takdir topladı. Kampanya şartlarını sağlayanlara motorinin litresi sadece 38.79 TL'ye satılacak.

Türkiye'de ekonomik krizin etkileriyle vatandaşın alım gücü düştü. Son yıllarda en çok zam gelen ürün grubunun başında akaryakıt geliyor. Benzin ve motorine uygulanan zamlar ise piyasayı olumsuz anlamda etkiliyor.

motori999.jpg

Motorine gelen her zammın ardından market ürünlerinin fiyatı artıyor. Bu durumdan dolayı vatandaş mağduriyet yaşıyor. Yapılan son zamlarla birlikte motorinin litre fiyatı Konya'daki bilindik petrol istasyonlarında 41.91 TL'ye yükseldi.

motorin-88.jpg

Benzinin litre fiyatı ise 42.99 TL. Konya merkezde faaliyet gösteren bu petrol istasyonu ise motorine dev indirim kararı aldı. Bu kapsamda motorinin litre fiyatı 38.79 TL'ye düşüyor.

motorin-7.webp

Kampanyanın şartı ise 100 litre ve üzeri motorin satın almak. Ticari araç sahiplerinin bu kampanyaya yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

motorin.jpg

Kampanyasız motorin fiyatı ise 40.99 TL. İndirimli motorini Brnglobal Petrol satıyor. Söz konusu istasyon Adana Çevreyolunda yer alıyor.

adsi1-002.jpg

Kaynak:Haber Merkezi