Konya'da Meyra Optik açıldı
Girişimci Sümeyra Özsolak’ın ev sahipliğini yaptığı açılışa, akrabaları ve yakın dostlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Mağazanın açılış kurdelesini ise ailenin çok sevilen "baba dostu" ve Konyamızın tanınmış sağlıkçılarından Dr. Kudsi Öncü dualar eşliğinde kesti.
Davetliler, duaların ardından mağazayı gezerek yeni sezon trendlerini inceleme fırsatı buldu. Dünyaca ünlü ve birbirinden farklı markaları bünyesinde barındıran Meyra Optik’in sahibi Sümeyra Özsolak, açılış boyunca konuklarıyla tek tek ilgilendi.

Özsolak, açılışta yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: "Şefik Can Caddesi’nde en müşterilerimize kaliteli, en şık ve en güzel hizmeti sunmak için yola çıktık. Vizyonumuz, misafirlerimize sadece bir gözlük değil, tarzlarına değer katacak bir deneyim sunmak. Bu özel ve mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak heyecanımıza ortak olan tüm dostlarımıza ve müşterilerimize yürekten teşekkür ediyorum."

Girişimci ruhuyla takdir toplayan Sümeyra Özsolak’ın bu gurur gününde en büyük destekçileri ise şüphesiz ailesi oldu. İşyeri sahibi Sümeyra Özsolak'a, eşi Mustafa Özsolak, kızları Öykü ve Kübra ile ailesi tam destek verdi. Göz kamaştıran optik tasarımları ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla Meyra Optik, Şefik Can Caddesi’nde şimdiden adından sıkça söz ettireceğe benziyor!
Kaynak:Mehmet Ali Nurullahoğulları





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.