Konya'da maske var sosyal mesafe yok!

Konya'da maske var sosyal mesafe yok!

Korona virüs, dünya genelinde ve ülkemizde etkisini artırarak varlığını devam ediyor. Yetkililer tarafından yapılan 3 altın kural uyarısına Konya'da tam olarak uyulmuyor.

Şehirlerde vaka sayılarının yeniden artışı ile birlikte tedbir hatırlatmaları yeniden hız kazandı. Mevsim değişikliğinden dolayı kapalı ortamlardaki yoğunluk da artmaya başladı. “Virüs tehdidi bitmedi” denilmesine rağmen, açık mekânlarda da sosyal mesafeye uyulmadığı gözlemlendi. Hareketliliğin çok fazla olduğu Zafer'de ise sosyal mesafenin hiçe sayıldığı dikkatlerden kaçmadı.

adsiz-001.jpg

Vatandaşın büyük bir kısmı, maske takmaya özen gösterse de, sosyal mesafe çoğunlukla hiçe sayıldı. Yine Teksas Otobüs Duraklarında da vatandaşların otobüs beklerken, sosyal mesafe kuralına uymadığı, bir buçuk metre kuralını deldiği görüntülere yansıdı.

adsiz11.jpg

Sıklıkla yapılan sosyal mesafe kuralı uyarısına vatandaşlar tarafından uyulmaması da “Pes” dedirtti. Özellikle hafta sonları Zafer'de artan kalabalığa karşı denetimlerin artırılmaması da ayrı bir tartışma konusu oldu.

EYYÜB KARAKUZU-MERHABAHABER.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum