Konya'da leylekler canlı yayın kamerasından izlenebiliyor

Konya'da leylekler canlı yayın kamerasından izlenebiliyor

İlkbahar mevsiminin müjdecisi olan leylekleri koronavirüs salgını münasebeti ile gidip göremeyen leylekseverler Beyşehir belediyesinin resmi sitesinden canlı olarak izleyebiliyor.

Beyşehir'e bağlı Yeşildağ Mahallesi'nde bulunan Leylekler Vadisi'ndeki yuvalarına gelen leyleklerin doğal yaşamları, Beyşehir Belediyesi'nin canlı yayın kamerası aracılığıyla izleniyor. Ardıç ağaçlarının üzerindeki yuvalarına konan leylekler, hareketleri ile takipçileri için ilgi çekici görüntüler oluşturuyor.  Son yıllarda Beyşehir'in sembolü haline gelen Leylekler Vadisi, Beyşehir Belediyesi tarafından vadiye kurulan 3 adet canlı yayın kamerası aracılığıyla dünyanın her yerinden internet ortamında izlenebiliyor. Kuş severler, Leylekler Vadisi'ndeki leylekleri bilgisayar ortamından izleyebilmek için Beyşehir Belediyesi'nin web sitesinden şehir kameraları bölümüne girip canlı yayın kamerasını açarak izleyebiliyor.

Leylekler Vadisi, ilkbahar mevsimi ile birlikte konuk etmeye başladığı göçebe misafirlerini yaz döneminin sonuna ağırlıyor. Bu dönemde, vadi çok sayıda kuş, fotoğraf ve doğa severlerden oluşan ziyaretçilerin uğrak mekanı haline geliyor.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.