Konya'da kar yağışı yarın devam edecek mi?

Konya'da kar yağışı yarın devam edecek mi?

Konya'da sabah saatlerinde etkisini artıran yoğun kar yağışına rağmen, kent merkezinde olumsuzluk yaşanmadı. "Konyalılar kar yağışı yarın devam edecek mi?" sorusunu soruyor.

Konya'da sabah saatlerinde etkisini artıran yoğun kar yağışına rağmen, kent merkezinde olumsuzluk yaşanmadı. Ülkeyi etkisini altına alan kar yağışı, Konya'da cadde ve sokakları beyaza bürüdü.

whatsapp-image-2022-01-25-at-15-59-30-1.jpeg

Büyükşehir başta olmak üzere ilçe belediye ekipleri, merkezde ulaşımda sorun yaşanmaması için gece boyunca sürdürdüğü tuzlama çalışmalarına gündüz de devam ediyor. Kent merkezinde kar kalınlığının 20 santimetreyi aşmasına karşın şehrin açılmayan caddesi bulunmuyor.

whatsapp-image-2022-01-25-at-15-59-31.jpeg

Vatandaşlar daha çok toplu taşıma araçlarını kullanırken, otobüs ve tramvay seferlerinde sorun yaşanmadı. Öte yandan belediye ekipleri ve bazı duyarlı vatandaşlar, şehrin önemli meydanlarında kuşlara yem veriyor.

whatsapp-image-2022-01-25-at-15-59-30.jpeg

Mevlana Meydanı'nda biriken çok sayıda kuş, kar altında kendileri için bırakılan darıyı bulmak için çaba sarf ediyor. Şehrin tarihi ve turistik merkezleri ise beyaza örtü altında güzel görüntüler oluşturdu.

whatsapp-image-2022-01-25-at-15-59-31-1.jpeg

KAR YAĞIŞI YARIN DEVAM EDECEK Mİ?

Sabah saatlerinde etkisini artıran yoğun kar yağışı devam ediyor. Konya'da kar yağışının yarın akşam saatlerine kadar aralıklı olarak devam etmesi bekleniyor. Daha sonra ise kar yağışlı havanın yerini soğuk havaya bırakması bekleniyor. Yetkililer buzlanmaya karşı dikkatli olunması noktasında vatandaşları uyarıyor.

Konya'nın 5 günlük hava raporu:

adsiz-010.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum