Konya'da kapanma kararı alan Gros Market indirime gitti! Tüm ürünler ucuza satılıyor

Konya'da kapanma kararı alan Gros Market indirime gitti! Tüm ürünler ucuza satılıyor

Konya'da uzun yıllardır faaliyet gösteren ve uygun fiyatlarıyla adını duyuran market kapanma kararı aldı. Kapanışa özel tüm ürünlerde indirim yaptı.

Konya'da uzun yıllardır faaliyet gösteren ve uygun fiyatlarıyla adını duyuran Beyaz Gros, kapanma kararı aldı. Şehirdeki alışveriş tutkunlarının vazgeçilmez adreslerinden biri haline gelen Beyaz Gros, veda indirimiyle son kez tüketicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

a6d34913-big.jpg

Firma yetkilileri, kapanma kararını almanın ardından tüm ürünlerde yüzde 25 indirim yapma kararı aldıklarını duyurdu. Bu indirim fırsatıyla müşterilerine teşekkür etmek istediklerini belirten Beyaz Gros yönetimi, alışveriş tutkunlarını son fırsatlarını kaçırmamaları konusunda uyardı.

Kapanma kararı alınmasına rağmen , müşterilerine son kez büyük bir jest yaparak veda etmesi, Konyalılar tarafından duygusal bir karşılık buldu. Alışveriş tutkunları, bu son fırsatı kaçırmamak için mağazalarını dolduruyor.

i.webp

Kampanyanın, arife gününe kadar devam edeceği belirtildi. Bu süre zarfında Beyaz Gros'un mağazalarında tüm ürünler satış için hazır bekliyor Konya halkı, bu fırsatı kaçırmamak için son gün olan arife gününe kadar Beyaz Gros'un mağazalarını ziyaret etmeyi ihmal etmeyebilir.

whatsapp-image-2024-04-07-at-15-01-13.jpeg

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum