Konya'da kanser nedeniyle vefat eden 13 yaşındaki Nazlıcan'a son görev

Konya'da kanser nedeniyle vefat eden 13 yaşındaki Nazlıcan'a son görev

Konya'da uzun süredir kanser tedavisi gören 13 yaşındaki Nazlıcan İnan, dün hayatını kaybetti. Nazlıcan, bugün dualarla ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

6 yıldır kanser tedavisi gören 13 yaşındaki Nazlıcan İnan, dün hayatını kaybetti. Nazlıcan İnan, bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Saraçoğlu Mezarlığı'na defnedildi. Yoğun kar yağışına ve soğuk havaya rağmen Nazlıcan'ın cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı.

nazlican-1-1280x576.jpgNazlıcan İnan, dualarla ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ciğer, Hayra Koşanlar Derneği yöneticileri ve üyeleri de katıldı.

nazlican-2-1061x800.jpg

Hayra Koşanlar Derneği yöneticilerinden Kasım Okur, sosyal medya hesabından duygu dolu bir paylaşım yaptı. Okur, "Konya garıbanın cenazesini garip mi bırakır Allah'ın izniyle. Uzun süredir ilgilendiğimiz 13 yaşındaki Nazlıcan'ımızın dün evine gittiğimizde babanın yanında kimse olmadığını farkettik. Biz de cenaze icin sizlere çağrıda bulundu.

nazlican-4-1280x576.jpg

Bu çağrımıza kulak veren Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a, Karatay Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ciğer'e ve ekibine teşekkür ediyoruz. Ayrıca buradan duyup karda kışta gelip orda bekleyen cenazeye iştirak eden , garibanın cenazesini garip bırakmayan tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Acılı bir babayı onurlandırdınız, yüreğinin acısını bir nebze de olsa hafiflettiniz" dedi. Acılı baba Yalçın İnan, Nazlıcan için mücadele veren ona kan bağışında bulunan herkesten helallik istedi.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

nazlican-3-1067x800.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum