Konya'da kadınlara özel tramvay ve otobüs dönemi başlıyor!

Konya'da kadınlara özel tramvay ve otobüs dönemi başlıyor!

Konya'da toplu ulaşımla ilgili yeni bir proje vaadi daha geldi. Söz konusu açıklamaya göre Konya'da kadınlara özel tramvay ve otobüsler sefer yapacak.

HÜDA PAR Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı projelerini tanıttı. HÜDA PAR Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av.Çetin Acu Konya yerelindeki sorun ve sıkıntıları değerlendirip,analiz ederek projelerini halka sundu. Acu, “Mevlana ve Şemsin diyarı, Selçuklunun başkenti güzel Konyamıza hizmet etmek için yola çıktık” dedi.

tramvay-2222.jpg Acu, “Konyamızın trafik sorununu, başıboş köpek sorununu, fahiş kira sorununu, uyuşturucu sorununu, sanayi esnafımızın sorunlarını, şehrimizdeki otopark sorununu, geçim sıkıntısı yaşayan emeklilerimizi, genç kardeşlerimizi, ev hanımlarının sorunlarını, kadınlarımızın toplu ulaşımda yaşadıkları sıkıntıları, mahallelerimizdeki taziye evi sıkıntısını biliyoruz” şeklinde konuştu.

tramvay-konya.jpg

“Şehrimizi dürüst belediyecilik ve gerçek hizmet ile buluşturmanızı talep ediyoruz” diyen HÜDA PAR Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Çetin Acu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Evi olmayanlara 2+1 ve 1+1 şeklinde ev yapılacak. Çok uygun taksitlerle satılacak. Tek katlı ev yapanlardan proje bedeli alınmayacak. Sokak köpekleri toplatılacak ve barınaklarda koruma altına alınacak. Saldırgan olanlar uyutulacak.

photo-2024-03-28-12-19-46-1.jpg

Her mahalleye bir taziye evi açılacak. Taziyelerde çay ve şeker belediye tarafından karşılanacak. Kadınlara özel tramvay ve yoğun saatlerde kadınlara özel otobüsler tahsis edilecek. Yolcu koltuklar örf ve adetlerimize uygun hale getirilecek.İhtiyaç duyulan mahallelerde kreşler açılacak.”

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
38 Yorum