Konya'da iki gün boyunca yoğun sis etkili olacak! Bu tarihe dikkat

Konya'da iki gün boyunca yoğun sis etkili olacak! Bu tarihe dikkat

Konya'da hava sıcaklığı yükselecek. Kente bu tarihte yoğun sis uyarısı yapıldı. İki gün sürecek sisli hava görüş mesafesini düşürecek.

Türkiye'de hava durumu anlık olarak değişebiliyor. Geçtiğimiz gün yağışlı kütleler Konya'ya geldi. Seydişehir, Hadim ve Taşkent gibi yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu.

alacabel-kar-2022.jpg

Kenti merkezinde ise gece saatlerinde karla karışık yağmur yağdı. Şehirden gözüken dağların zirvesi beyaza büründü. Vatandaş merkeze ne zaman kar yağacağını merak ediyor. Meteoroloji güncel tahminlerini paylaştı.

sis-konya.jpg

Verilere göre Konya'da önümüzdeki günlerde yağış beklenmiyor. Yarından itibaren hava sıcaklıkların yükselişe geçeceği tahmin ediliyor. Pazartesi ve salı günü en yüksek hava sıcaklığının 14 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

konya-sis.jpg

Öte yandan Konya için bir de sis uyarısı yapıldı. Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan verilere göre Salı ve Çarşamba günü kentte yoğun sis etkili olacak. Yetkililer, vatandaşa sisli havada dikkatli olmaları hususunda uyarıda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.