Konya'da hava sıcaklığı yükselecek! Meteoroloji tarih verdi

Konya'da hava sıcaklığı yükselecek! Meteoroloji tarih verdi

Hava sıcaklıklarının aniden düşmesiyle birlikte Konyalılar önümüzdeki günleri merak etmeye başladı. Tahminlere göre kentte hava sıcaklıkları yeniden yükselişe geçecek.

Dünya genelinde mevsimlerin dengesi şaştı. Türkiye'de bu yıl çok sayıda doğal afet yaşandı. Son günlerde Türkiye'nin gündeminde seller var. Batman'da yaşanan selde 4 kişi hayatını kaybetti. 54 yaşındaki kadın ve üç torununun cansız bedenine ulaşıldı.

batman-sel.jpg

İstanbul'un bazı semtlerinde fırtına ve sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Birçok ev ve iş yerini su bastı. Son zamanlarda mevsimlerdeki değişiklikler sıklıkla gündeme geliyor. Kasım ayının bitmesine kısa süre kala hava sıcaklıkları yüksek seyrederken hafta sonu ile birlikte ciddi bir düşüş yaşanmıştı.

bed-klt-b-1.jpg

Konya'da bugün en yüksek hava sıcaklığı 10 derece, en düşük hava sıcaklığı ise eksi 3 derece. Vatandaş kış mevsiminin gelip gelmediğini merak ediyor. Meteoroloji hava sıcaklıklarının yeniden yükselişe geçeceğini tahmin ediyor.

konya-havadan.jpg

Güncel rapora göre Konya'da yarından itibaren hava sıcaklığı kademeli olarak yükselmeye başlayacak. Perşembe günü en yüksek sıcaklığın 14 derece olarak ölçülmesi bekleniyor.

konya-2.jpg

Cuma günü ise hava sıcaklığının 16 dereceye kadar çıkabileceği tahmin ediliyor. Hafta sonundan itibaren ise kent genelinde sağanak yağışın etkili olacağı öngörülüyor.

adsizzz.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.