Konya'da hava sıcaklığı bu tarihten itibaren bunaltıcı seviyeye yükseliyor

Konya'da hava sıcaklığı bu tarihten itibaren bunaltıcı seviyeye yükseliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün ve küresel tahmin sistemlerinin verilerine göre yurtta sıcaklık değerleri artacak. Konya'da sıcaklıkların 34 dereceyi aşması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde birkaç derece düşen hava sıcaklıkları bugünden itibaren yükselişe geçecek. Meteoroloji’nin tahminlerine göre Trakya, Ege kıyıları, Akdeniz kıyıları ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nde sıcaklık artışı hissedilir değerlerde olacak. Karadeniz kıyılarında yağışlar aralıklarla devam edecek, Doğu Karadeniz’de yağışların gelecek hafta başına kadar kendini göstermesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile öğleden sonra Kırklareli ve Tekirdağ çevreleri, İstanbul’un Avrupa Yakası’nın batısının, Sinop’un iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Konya'da 30 dereceye kadar düşen hava sıcaklığının bugünden itibaren kademeli olarak yükselmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre hafta sonundan itibaren Konya'da hava sıcaklığı yükselişe geçecek. Pazar günü en yüksek sıcaklığın 34 derece olarak ölçülmesi öngörülüyor.

Konya için 5 günlük hava raporu şu şekilde:

adsiz.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum