Konya'da hakeme taş attılar! Maç tatil edildi

Konya'da hakeme taş attılar! Maç tatil edildi

Konya'daki maçta hakeme taş attılar. Hakem yaralanınca maç tatil edildi.

Konya Amatör Futbol ligi Süper Grup 21. haftasında Ilgın Belediyespor’la lider Akşehirspor arasında oynanan mücadele, yardımcı hakeme taş atılması sonrası yarım kaldı.

Ilgın ilçe Stadı’nda oynanan maçın 42. dakikasında konuk ekip 1-0 önde iken tribünlerden gelen taşın yardımcı hakemin koluna isabet etmesi sonrası karşılaşma, orta hakem tarafından tatil edildi.

336417048-224902333382452-1084101965893098175-n.jpg

Akşehirsoır'dan yapılan açıklamada , "Bugün deplasmanda oynadığımız Ilgın Belediyespor karşılaşması 42. dakikada maçı 1-0 önde götürdüğümüz ve rakibin kırmızı kart nedeniyle bir kişi eksik mücadele ettiği sırada kıdemli yardımcı hakemin sakatlanması nedeniyle bir süre durdu. Sağlık ekibi müdahale etmesine rağmen hakemin yaralandığı ve maça devam edemeyeceği ifade edildikten sonra maç tatil edildi. Soyunma odasına girdikten sonra müsabakanın hakemi Teknik Direktörümüz Bekir Mehtap ve Ilgın Belediyespor Teknik Direktörü Ayhan Paşa’yı odasına çağırarak, kıdemli yardımcı hakemin koluna taş isabet ettiğini ve bu şartlarda maça devam edemeyeceklerini belirtti. Maç raporuna da bu şekilde yazacağını söyledi. Gerekli kararı yetkilerin vereceğini dile getirdi. Biz de bu açıklamanın ardından stattan ayrıldık. Bazı basın organlarında yer alan ‘olumsuz hava şartları nedeniyle maç iptal edildi’ bilgisi kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır." denildi.

ÜLKÜMSPOR İLK DÜŞEN EKİP OLDU

Konya Amatör Futbol Ligi Süper Grup'ta 21. hafta maçları oynandı. "Ilgın Belediyespor-Akşehirspor" maçının hakem tarafından tatil edildiği haftada ikinci sıradaki Fuzul Ömeranlıspor sahasında Karapınar Belediyespor’u 2-0 mağlup etti.
Süper Grup'ta kalan haftalarda ligden çekildiğini açıklamasıyla Ülkümspor ligden düşen ilk ekip oldu. Son 5 haftaya girilen ligde Cihanbeyli Belediyespor, Akören Kültürspor’un 10 puan gerisinde düşmeye en yakın ikinci aday olarak giriyor.

Maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Ergesspor 3-0 Ülkümspor (hükmen), Kulu Belediyespor 3-0 Ak - Set Kadınhanı Belediyespor, Fuzul Ömeranlıspor 2-0 Karapınar Belediyespor, Huğluspor 4-0 Akören Kültürspor, Öntur Havzanspor 11-0 Cihanbeyli Belediyespor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum