Konya'da görkemli sünnet düğünü! İbrahim Tatlıses konser verdi
Ses tonu ve özellikle okuduğu uzun havalarla birçok Konyalının gönlünde taht turan ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses’in Konya’da bir düğüne davetli olarak katıldığı, düğünün yoğun ilgiden dolayı konsere döndüğü ortaya çıktı. 1980 yılında Konya’da bir ailenin sünnet düğününe katılan Tatlıses, çok yoğun bir ilgi gördü. İlgiden dolayı düğün salonunda izdiham yaşandı. Bugün ise artık Konya’da eskisi gibi ünlü sanatçılar düğünlere gelmiyor.
KONSER GİBİ DÜĞÜN OLDU
Şu an 73 yaşında olan İbrahim Tatlıses, 1980 yılında Konya’da Dedeoğlu ailesinin sünnet düğününe katıldı. Zafer Otel’de yapılan sünnet düğününe katılan ünlü türkücü, burada yoğun bir ilgi gördü. Sünnet düğününde zaman zaman Tatlıses yoğun ilgiden dolayı zor anlar yaşadı. Tatlıses’in sünnet düğünündeki performansı gazetelere ‘Konser gibi düğün’ manşetiyle taşındı.
TATLISES BU DÜĞÜN SONRASI KONYA’DA KONSER KARARI ALDI
Dedeoğlu ailesinin düğününde sahne alan İbrahim Tatlıses, kendisine gösterilen büyük ilgiden dolayı daha sonra Konya’da konser verme kararı aldı. Ünlü türkücü, bu kararını sahnede davetlilerle paylaştı. 1980 senesinde Dedeoğlu ailesinin ses getiren sünnet düğününe o dönemin ileri gelen siyasetçileri ve şehrin ileri gelenleri katılırken birçok davetlinin yer aldığı törende izdiham yaşandı. Bu haber, Konya’da faaliyet gösteren gazetelerde arşivlere geçti.
UZUN NAMLULU SİLAHLA KAFASINDAN YARALANDI!
Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses, 14 Mart 2011 gecesi Beyaz TV'de yayınlanan İbo Show programı çıkışında Maslak'ta uzun namlulu silahla açılan ateş sonucu kafasından yaralandı. Uzun süre yoğun bakımda kalan Tatlıses, daha sonra hayati tehlikesinin ortadan kalkmasıyla birlikte Almanya’ya gitti. Ünlü türkücünün tedavisi burada devam etti. Sağlığına kavuşan Tatlıses’in eski hareketliliği kalmadı.
Kaynak:M. Ali Nurullahoğulları
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.