Konya'da glikoz şurubu içermeyen baklava 159 liraya satılıyor

Konya'da glikoz şurubu içermeyen baklava 159 liraya satılıyor

Konya'da birçok tatlıcıda baklavanın kilogram fiyatı 550-600 TL'ye dayandı. Kampanya yapan bu baklavacı ise tereyağı ve pancar şekerinden şerbetle yaptığı baklavayı 159 liraya satıyor.

Konya'da birçok tatlıcıda baklavanın kilogram fiyatı 550-600 TL'ye dayandı. Vatandaşlar, yüksek fiyattan dolayı eskisi gibi baklava tüketemez oldu. Birçok baklavacı, kampanya yaptığını, ucuza baklava satacağını duyurdu. Konyalılar ise bu kampanyalara yoğun ilgi gösteriyor. Kimi vatandaş baklavanın ucuza satılamayacağını, bunun mümkün olmadığını öne sürerken, kimileri de bu esnafların sürümden kazandığını, bu fiyatlara satış yapılabileceğini belirtti.

3-5-1.jpg

Hacıbey Baklavaları, sosyal medya hesapları üzerinden uygun bütçeli baklavaların hem fiyatlarını hem de görsellerini paylaştı. İşletmenin paylaşımına binlerce yorum geldi. Birçok vatandaş, bu baklava almak için adres istedi. Yine birçok Konyalı, fiyatların keseye çok uygun olduğunu belirtti. Birçok Konyalı, ayrıca 'helal olsun, işte gerçek bir esnaf böyle olur' yorumlarında bulundu. Fiyatı gördükten sonra dükkânın yolunu tutan Konyalılar, baklavanın tadından memnun kaldığını da ifade etti. İlçelere de şube açılması konusunda talepte bulundu.

'BAKLAVADA ŞEKER PANCARI KULLANILIYOR'

Hacıbey Baklavaları, baklavada şeker pancarı kullandıklarını söyledi. İşletmenin paket servisi de bulunmuyor. Bazı vatandaşlar da 'ne zaman gelsek, iki çeşit baklava kaldığı söyleniyor. Biz, bu kadar çeşidi ne zaman bir arada bulabiliriz' sorusunu paylaşımın altına yazdı. İşletme yetkilileri, 'genelde öğlen vakitlerinde tüm çeşitlerimiz olur' dedi. Hacıbey Baklavaları yetkilileri, minimum fiyata maksimum lezzet sağladıklarını söyledi.

HACIBEY BAKLAVALARI'NDA FİYATLAR ŞÖYLE

Cevizli baklava 98 TL, cevizli havuç 110 TL, cevizli Antep özel 119 TL, cevizli sarma 119 TL, cevizli cimcik 119 TL, cevizli soğuk baklava 159 TL, fıstıklı baklava 179 TL, fıstıklı havuç 179 TL, fıstıklı antep özel 198 TL, fıstıklı şöbiyet 198 TL, fıstıklı basma kadayıf 198 TL, fıstıklı cimcik 198 TL, fıstıklı Ankara dürüm 215 TL, fıstıklı soğuk baklava 189 TL, fıstıklı midye 215 TL, fıstıklı sarma 249 TL, fıstıklı burma kadayıf 229 TL.

SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum