Konya'da ekmek arası yumurta satışı başladı! Sadece 18 TL

Konya'da ekmek arası yumurta satışı başladı! Sadece 18 TL
Konya’da vatandaşın uygun fiyatla karnını doyurması için yumurta ekmek satışı yapan Kaldırım Gıda işletme sahibi Mevlüt Kaldırım, “Millet simit yiyeceğine yumurta yesin” dedi

Gıda fiyatlarındaki küresel artışa ve maliyetlere rağmen, Kayalıpark arkasında bulunan sokakta işletmesini sürdüren Kaldırım Gıda Mevlüt Kaldırım, Konyalıların bütçesini önceleyen bir karara imza attı. 45 yıldır hizmet veren Mevlüt Kaldırım, vatandaşın simide 18 TL vermesi yerine yarım ekmek yumurtaya 18 TL verip proteinli yiyecek yemesini tavsiye etti.

11-1.webp

‘ÖNCE VATANDAŞIN CEBİNİ DÜŞÜNMELİYİZ’

Birçok ekonomik evreye şahitlik ettiğini belirten Kaldırım, motivasyonunun sadece kâr olmadığını vurguladı. Esnaflığın sadece mal satmak değil, aynı zamanda toplumun halinden anlamak olduğunu ifade eden esnaf Mevlüt Kaldırım, "Biz kaliteli malzemeyi her zaman en uygun fiyata sunmaya gayret ettik. Yarım asra yaklaşan bu yolda düsturumuz hep aynı kaldı. Az olsun ama helal olsun, vatandaşın duası bize yeter önce vatandaşın cebini düşünmeliyiz" dedi.

11-2-kaldiirm.webp

‘HAMUR YİYECEKLERİNE PROTEİN YESİNLER’

Piyasa koşullarında benzer ürünlerin çok daha yüksek fiyatlara satıldığını hatırlatan Kaldırım, kendisine müşteri gelen her vatandaşın dolu parası olmadığını ifade etti. Giderek artan yaşam maliyetleri karşısında pratik çözüm bulan Mevlüt Kaldırım, sözlerini şu ifadelerle noktaladı: "Bugün bir simit fiyatına biz vatandaşımıza protein sunuyoruz. 1 yumurta ve yarım ekmek sadece 18 TL. İnsanlar aynı paraya sadece hamur yiyeceklerine, vücutları için faydalı olan, protein içerikli yumurtayı yesinler diye uğraşıyoruz. Gençlerimiz, işçilerimiz, emeklilerimiz buraya gelip karnını doyurabiliyorsa bu bizim için en büyük kazançtır. 2 yumurta 1 ekmek de 30 TL’dir."

Kaynak:Erkan Asan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.