Konya'da bu yüzme havuzu binlerce öğrenciye ücretsiz hizmet verecek

Konya'da bu yüzme havuzu binlerce öğrenciye ücretsiz hizmet verecek

Konya'nın en yeni yüzme havuzlarından birisi binlerce öğrenciye ücretsiz hizmet verme kararı aldı. İşte detaylar...

Konya ve Türkiye genelinde son yıllarda inşa edilen yüzme havuzu sayısı arttı. Konya'da en yeni yüzme havuzlarından birisi öğrencilere ücretsiz hizmet verme kararı aldı. Binlerce genç bu habere çok sevindi. Konya'nın Seydişehir ilçesinde 2019 yılında hizmete açılan Seydi Şifa Termal Tesisleri'ne vatandaş yoğun ilgi gösteriyor. Komplekste yüzme havuzu, buhar odası, sauna ve termal su havuzları bulunuyor.

termal.jpg

BAŞKAN MÜJDEYİ BÖYLE DUYURDU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tüm okulların ara tatile girmesi dolayısıyla velisi ile birlikte Seydi Şifa Termal Tesislerine gelen öğrencilere ücretsiz olacağını belirtti.
Tutal, “Sevgili çocuklar. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Eğitim ve öğretim yılının ilk ara tatiline kadar yoruldunuz.

yuzme-bedava.jpg

Sizlere moral olması ve yorgunluğunuzu unutabilmeniz amacıyla şehrimizin yükselen değeri haline gelen Seydi Şifa Termal Tesislerimizde sizleri misafir edeceğiz. Aileniz ile birlikte geldiğiniz her gün tesislerimizden ücretsiz faydalanacaksınız. Bir yandan yorgunluğunuzu unuturken diğer yandan ara tatil sonunda başlayacak olan eğitimlerinize daha dinç ve moralli bir şekilde başlayacaksınız. Hepinize şimdiden verimli bir ara tatil, akabinde de verimli bir eğitim dönemi diliyorum” diye konuştu.

whatsapp-image-2023-11-13-at-11-22-00.jpeg

SEYDİ ŞİFA TERMAL TESİSLERİ'NE GİRİŞ KAÇ PARA?

Karar kapsamında velileriyle gelen öğrencilerden ücret alınmayacak. Yetişkinler için giriş ücreti ise hafta içi 75 lira, hafta sonu 100 lira şeklinde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.