Konya'da bu mekanda 4 çeşit yemek sadece 20 lira! Ekmek sınırsız

Konya'da bu mekanda 4 çeşit yemek sadece 20 lira! Ekmek sınırsız

Konya'da bamya çorbası, kavurma, pirinç pilavı ve ekmek kadayıfı menüsü, 20 liraya satışa sunuldu. Bu menü; yemek çeşitliliği, ucuz fiyat politikası, hayat pahalılığı altında ezilenlerin beğenisini kazandı

Üniversiteler şehri Konya'da, öğrenciler hesaplı yemek bulmak için işletmeleri bir bir araştırıyor. Birçok öğrenci, geçinemediğini, bursunun, ailesinden gelen paranın yetmediğini, hayat pahalılığı altında ezildiğini ifade ediyor. Üniversitelerin yemekhanelerinde çıkan yemekler ise dışarıya göre hem daha çeşitli oluyor hem de daha ucuz oluyor. Selçuk Üniversitesi'nde öğrencilere genelde 3-4 çeşit yemek çıkıyor. Öğrenciler, sadece yemeklerin gramajının düşük olmasından dert yakınıyor.

sadece-20-tl.jpg

ÖĞRENCİLERE EKMEK SINIRSIZ VERİLİYOR

Selçuk Üniversitesi aylık yemekhane menüsü, kalitesi ve ucuzluğuyla göz dolduruyor. 23 Şubat çıkan menü ise öğrenciler tarafından büyük beğeni aldı. Bamya çorbası, kavurma, pirinç pilavı ve ekmek kadayıfı öğrenciler için hazırlandı. 4 çeşit tabldot yemeğin ve sınırsız ekmeğin fiyatı ise sadece 20 lira.

foto.png

'EKONOMİ KÖTÜ DİYEN NANKÖRDÜR'

Yakup Özyurt isimli bir hesap, Selçuk Üniversitesi yemekhanesinde çıkan 4 çeşit, 20 liralık yemek menüsü için şöyle bir paylaşım yaptı: “Selçuk Üniversitesi yemekhanesi, şurası 20 TL. Ekonomi kötü diyen nankördür.”

HER ŞEY İYİ AMA YEMEKLERİN GRAMAJI DÜŞÜK

Selçuk Üniversitesi'nin yemek menüsünün kalitesi ve ucuzluğu takdir görürken, yemek porsiyonlarının daha da artırılması talep edildi. Öğrenciler, “Üniversitemizin yemekleri güzel. Çeşitliliğe önem veriyorlar ancak porsiyonlar yetersiz. Yemeklerin gramajlarının biraz artırılması gerekir. O da olursa bu konuda her şey dört dörtlük olur” dedi.

ALİ GÖZEN

Kaynak:ALİ GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
63 Yorum