Konya'da bu mekan sinema biletlerine indirim yaptı

Konya'da bu mekan sinema biletlerine indirim yaptı
Sinema fiyatlarındaki artış dikkat çekerken, Konya'da bir mekanda biletlerdeki ucuzluk dikkat çekiyor.

Yüksek enflasyon ve döviz kuru nedeniyle bir çok ürüne zam gelirken, kültür sanat etkinlikleri de pahalandı. Tiyatro ve sinema temel gıda ürünlerini zor karşılayan aileler ve öğrenciler için lüks haline geldi.

maxresdefault.jpg

ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNDE 225 LİRA

Konya'da herhangi bir alışveriş merkezindeki sinema bilet fiyatı tam 225, öğrenci 210 lira. Cinemeks sinema bilet fiyatlarında Ramazan ayı nedeniyle büyük indirim yaptı. 'Yeni nesil sinema kafe' konseptiyle hizmet veren Atmosfer Bosna'da bilet fiyatları 100 liraya indirildi. Sivil ve öğrenci bu mekanda 100 liraya film izleyebilecek.

thumbs-b-c-141026e3c37c255c59c558a617f885dc.jpg

RAMAZAN'IN SONUNA KADAR SÜRECEK

Merkez Selçuklu ilçesindeki Atmosfer Bosna'da vizyon filmler gösterilecek. 1 Mart'ta başlayan kampanya 31 Mart'ta sona erecek.
Söz konusu kampanyadan memnuniyetini dile getiren Konyalılar, "Sinema ve özel tiyatro fiyatları çok pahalı. Eskisi gibi sinemaya gidemiyoruz. Ramazan'da yapılan bu kampanya çok iyi oldu" diye konuştular.

Kaynak:Erkant Uysal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.