Konya'da bu market 329 liralık tereyağını 549 liraya satıyor! İşte ismi
Türkiye genelinde son zamanlarda marketler arasında ciddi fiyat farkları, gündemin en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Özellikle temel gıda ürünlerinde yaşanan fiyat farklılıkları, vatandaşların tepkisini çekiyor. Örneğin, aynı marka zeytin, A isimli markette 200 liraya satılırken, B isimli markette 300 liraya alıcı bulabiliyor. Konya'da da benzer bir durum yaşandı.
YEREL MARKET İLE ZİNCİR MARKET ARASINDA UÇURUM VAR!
Konya'da faaliyet gösteren ve çok sayıda şubesi bulunan Bozkırlılar Mismar Alışveriş Merkezleri, İçim marka tereyağını 329 liraya satışa sunarken, aynı ürün Migros şubelerinde 549 liraya satılıyor.
VATANDAŞ SERT TEPKİ GÖSTERDİ
Bu büyük fark, özellikle Migros şubelerindeki tereyağı fiyatının vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanmasına yol açtı. Sosyal medyada durumu eleştiren bir vatandaş, "Bu insafsızlığa kim dur diyecek?" şeklinde bir paylaşımda bulundu.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.