Konya'da bu konuma yeni bir Mercedes bayisi açılıyor! Personel alımı başladı

Konya'da bu konuma yeni bir Mercedes bayisi açılıyor! Personel alımı başladı

Otomotiv sektöründe yeni yatırımlar devam ediyor. Bu doğrultuda Konya'da yeni bir Mercedes Benz bayisi daha açılıyor. Söz konusu bayı için personel alım süreci başladı.

Türkiye'de son yıllarda otomobil satışları zirveyi gördü. Maddi imkanları iyi olanların en çok tercih ettiği markalar Mercedes Benz, Bmw, Audi, Porsche ve Maserati olarak sıralanabilir. Son yıllarda Konya'da lüks otomobil satışları arttı. Trafikte ultra lüks araçları görmek mümkün. Talep arttıkça bu talebi karşılayacak bayi sayısı da artıyor.

hasmer-9.jpg

HASMER 1985 YILINDA DÜZCE'DE KURULDU

Konya'da yeni bir Mercedes Benz bayisi daha açılıyor. Adana Çevre Yolu'ndaki dev plazaya açılacak olan bayi için personel alımı başladı. Bayiyi Düzce, Ankara ve Bursa'da şubeleri olan Hasmer açacak.

hasmer-3.jpg

1985 yılında merhum Kadir Has tarafından Düzce'de kurulan Hasmer ilerleyen yıllarda gelişimini devam ettirdi. Düzce’de; 5600 m2, Ankara’da; 6791 m2 ve Bursa’ da 6569 m2’lik alanda satış ve servis hizmeti veren Hasmer 4. bayisini Konya'da hizmete açacak.

hasmer-5.jpg

KONYA BAYİSİYLE TOPLAM İSTİHDAM SAYISI 300'E ULAŞACAK

Hasmer'in yeni bayiyle birlikte istihdam ettiği kişi sayısının 300'ü bulması bekleniyor. Konya'daki bayi için personel alımı başladı. Kariyer.net internet sitesinden Hasmer'in güncel ilanlarına ulaşmak mümkün.

adsiz.jpg

Konya Hasmer Mercedes Benz bayisinde otomobil ve ticari araçların satışı ve servis hizmeti verilecek. Tadilat çalışmasının başladığı binanın kısa süre sonra hizmet vermeye başlaması bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum