Konya'da bu devlet kurumu 7 tane şoförlü araç kiralayacak!

Konya'da bu devlet kurumu 7 tane şoförlü araç kiralayacak!

Konya ve Türkiye genelinde birçok kurum faaliyetlerde kullanmak üzere araç kiralıyor. Son olarak Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü 7 tane şoförlü araç kiralayacağını duyurdu.

Türkiye genelinde zaman zaman eleştiri konusu olan kamu kurumlarındaki kiralık otomobillerin sayısı her geçen gün artıyor. Hizmet ve faaliyetlerde kullanılmak amacıyla kiralama yöntemini seçen kurumlar eleştiriliyor. Kiralamak yerine satın alma yönteminin daha mantıklı olduğunu savunan vatandaşlar bu duruma tepki gösteriyor.

1.jpg

KAMU KURUMLARINA GÖRE ARAÇ KİRALAMAK DAHA MANTIKLI

Kamu kurumları ise bakım, şoför ve diğer hususlardan dolayı araç kiralama yönteminin daha makul olduğunu belirtiyor. Son olarak Konya'da bir kurum daha araç kiralama hizmeti almak için ihaleye çıktı. Resmi hizmetlerin yürütülmesi amacıyla kiralanacak araçların sayısı belli oldu. Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü 7 tane şoförlü araç kiralayacak. Söz konusu kiralama için ihaleye çıkıldı.

sgk.jpg

İhale açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ve İl Müdürlüğümüze bağlı Merkez Müdürlüklerimizin Resmi Hizmetlerin yürütülmesi amacıyla, 01/05/2024-31/12/2024 tarihleri arasında sekiz ay (8 ay) süre ile 7 (yedi) adet sürücülü araç kiralama hizmet alımı işi.

İhale sonucunda kiralanan araçlar 8 ay süre ile kullanılacak. İhalenin yapılacağı tarih ise 19 Mart 2024 olarak belirtildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum