Konya'da bu başkandan önemli açıklama: Her yerdeyim

Konya'da bu başkandan önemli açıklama: Her yerdeyim

Meram Belediye Başkanı olan Mustafa Kavuş, “Allah'tan bir mani gelmezse, yeni dönemde de Meram'da başkanlığa devam etmek istiyorum. Ben, Meram'ı ve Meramlıları çok seviyorum” dedi

Türkiye, 31 Mart 2024 tarihinde yerel seçimler için sandık başına gidecek. AK Parti'nin en güçlü olduğu iller arasında lider olan Konya'da, özellikle merkez ilçe belediye başkanlarının göreve devam edip etmeyeceği, bu konu ile ilgili neler düşündükleri merak ediliyor. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Merhaba Gazetesi'nin sorularını yanıtladı. Kavuş, yeni dönem için de belediye başkanlığı görevine yeşil ışık yaktı.

f-v8lw5wqaacgnt-878x640.jpg

BELEDİYECİLİKTE 20 YILI GERİDE BIRAKTIM

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yeni dönem ile ilgili Merhaba Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu. Başkan Kavuş, bir dönemde işlerin bitmeyeceğini, Meram'da güzel bir havanın yakalandığına dikkat çekti. “Belediyecilikten başka benim bir işim yok” diyen Kavuş, “Bunun aksini söylemek mümkün değil. Bizim gayretlerimiz Allah'ın izniyle karşılık buldu. Allah'tan bir mani gelmezse, Meram'da başkanlığa devam etmek istiyorum” şeklinde konuştu. Belediyecilikte 20 yılı geride bıraktığını hatırlatan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Nasip olursa, benim düşüncem devam etmek. Üzerimize düşeni Allah'ın izniyle yerine getiriyoruz. Biz, sebepleri işlemekle meşgulüz. Takdir Allah'ın” dedi.

img-2827-960x640.jpg

DÜĞÜNDEYİM, CENAZEDEYİM, HER YERDEYİM

“Ben, bir konuda çok rahatım” diyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sürekli Meramlı hemşehrilerimiz ile birlikteyiz. Ayrı gayrı olmamız düşünülemez. Çünkü ben de onlardan biriyim. Meramlılar ile birlikte olmak, her saat, her yerde olmam şükür ettiğim konulardan bir tanesi. Benim kapımda pencerem de herkese açık. Göreve geldiğimiz günden bu yana bu konuda samimiyiz. Belediyede olduğum süre içinde benimle görüşmeye gelen hiçbir vatandaşımızı görüşmeden geri göndermem. Belediyede olmasam da ilk fırsatta vatandaşlarımızı görüşmek için davet ederim. Dedim ya, benim kapım herkese açık. Dün neredeysem bugün de oradayım. Ulaşılabilir olduğunuz zaman artık insanlar belediyeye gelmeye bile gerek duymuyor. Düğünlerdeyim, cenazelerdeyim, kısacası her yerdeyim. Allah'a şükürler olsun. Ben, bu işi, Meram'ı ve Meramlıları çok seviyorum. Severek yapılan bir işe bir de istişare kültürü girince her şey çok daha güzel ve anlamlı oluyor. Meramlılar ile beraberim. Dün de öyleydim, bugün de öyleyim, Allah izin verirse yarın da Meramlılar ile birlikte olmaya devam edeceğim.”

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum