Konya'da binlerce hediye dağıtılacak! Sadece bunu yapmanız gerekiyor

Konya'da binlerce hediye dağıtılacak! Sadece bunu yapmanız gerekiyor

Konya Büyükşehir Belediyesi yüz binlerce kişiye hediye dağıtacağını duyurdu. Söz konusu karar kapsamında vatandaşın hediye almak için yapması gerekenler duyuruldu.

Konya ve Türkiye genelinde özel günlerde bazı kamu kurum ve kuruluşları hediyeler dağıtıyor. Konya Büyükşehir Belediyesi en çok hediye dağıtan belediyeler arasında yer alıyor.

7478555.png

Her yıl şivlilik hediyesi dağıtan belediye, 40 gün sabah namazı için camiye giden çocuklara ise bisiklet hediye ediyor. Son olarak Konya Büyükşehir Belediyesi kentte yaşayan binlerce kişiye yeni bir hediye dağıtacağını duyurdu.

bisikletttt.jpg

Doğum gününe özel dağıtılacak olan hediye için başvurular başladı. 27 Kasım-4 Aralık tarihlerinde başvuru yapanlara 2024 yılında hediyeleri gönderilecek. Hediye için 7-18 yaş arasında olanların başvuru yapabileceği belirtildi. Başvurular gencdostu.konya.bel.tr adresinden yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi konuya ilişkin şu duyuruyu paylaştı:

Sevgili çocuklar, bu formu ebeveynlerinizin kontrolünde okuyup doldurunuz.
Başvuru sahibinin doğum tarihi 01.01.2006 – 31.12.2017 tarihleri arasında olması gerekmektedir.

Başvurular tamamlandıktan sonra hediye dağıtımı 01.01.2024 – 31.12.2024 tarihleri arasında başvuru sahibinin doğum gününde gerçekleştirilecektir.

45555.jpg

Başvuru sahibinin ikamet adresinin Konya’da (31 ilçemiz ve Tüm Mahallelerimiz) olması gerekmektedir.

Başvuruların alınmasının ardından girilen bilgilerin doğruluğu Kimlik Paylaşım Sistemi üzerinden kontrol edilecek, kampanya şartlarına uymayan ya da yanlış bilgi içeren başvuru kayıtları silinecektir. Adres ve yaş bilgilerinizin Kimlik Paylaşım Sisteminden doğrulanamadığı için kaydınızın silinmesi durumunda Konya Büyükşehir Belediyesi herhangi bir sorumluluk taşımaz.

Gerekli durumlarda başvuru esnasında gireceğiniz telefon numarası üzerinden iletişim sağlanacaktır. Telefon numaranızın doğruluğundan emin olunuz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum