Konya'da belediyeden yeni karar! 500 bin kişiye ücretsiz dağıtılacak

Konya'da belediyeden yeni karar! 500 bin kişiye ücretsiz dağıtılacak

Türkiye genelinde belediyeler vatandaş için çeşitli etkinlikler organize ediyor. Zaman zaman hediyeler dağıtan belediyelerden birisi de Konya Büyükşehir Belediyesi. Son olarak belediye 500 bin kişiye limonata ve salep dağıtma kararı aldı.

Türkiye genelinde belediyeler çeşitli projeleri hayata geçiriyor. Bazen hediyeler dağıtan belediyeler bazen de organizasyonlara imza atıyor. Konya Büyükşehir Belediyesi oruç tutan çocuklara gönderdiği hediye ile dikkat çekmişti.

ikram-2.webp

Bunun dışında 40 gün sabah namazına gelen binlerce çocuğa bisiklet hediye edildi. Şivlilik hediyeleri de çocukları çok sevindirdi. Son olarak Konya Büyükşehir Belediyesi 500 bin kişiye ikramda bulunma kararı aldı. Konuyla ilgili ihaleye çıkan belediye bu kapsamda vatandaşa 500 bin adet salep ve limonata dağıtacak. Mobil araçlarla Konya merkez ve ilçelerinde vatandaşa limonata ve salep dağıtılacak.

ikram-3.jpg

Konya Büyükşehir Belediyesi Sağlık Ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı çıkmış olduğu ihalede şu ifadelere yer verdi:

2024 yılı içerisinde belediyemizin merkez ilçe ve 28 ilçeye düzenleyeceği ziyaretler kapsamında vatandaşlarımıza mobil mutfak araçlarında 500.000 adet içecek (salep-limonata) ikram edilmesi işi.

adsiz.jpg


Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
43 Yorum