Konya'da belediye başkanı adayları mal varlıklarını açıklamadı!

Konya'da belediye başkanı adayları mal varlıklarını açıklamadı!

Seçmenler, belediye başkan adaylarının Ankara ve İstanbul’da olduğu gibi, Konya’da da mal varlıklarını açıklamasını istiyor. Konyalılar, “Adaylar şeffaflığın gereğini yerine getirsinler” görüşünü savundu

İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayları seçim önü mal varlığını açıklarken, gözler Konya'ya çevrildi. Konya'da hiçbir aday, mal varlığını kamuoyu ile paylaşmadı. Konyalılar, “Ne saklanıyor? Biz, adayların neye sahip olduğunu öğrenmek istiyoruz. Bu hakkımız” dedi. 31 Mart yerel seçimine 5 gün kaldı. Konya'da adaylar hâlâ mal varlığını açıklamadı. Konyalılar ise adayların mal varlığını kamuoyu ile neden paylaşmadığını merak ediyor.

adsiz-001.jpg

BU KONU ES GEÇİLMESİN

AK Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay, Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman, İYİ Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Yıldırım, DEVA Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Karaca, Yeniden Refah Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Köseoğlu ve Zafer Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayhan Milci başta olmak üzere, hiçbir il ve ilçe adayı da mal varlığını ilan etmedi. Bu duruma Konyalılar tepki göstererek, şunları dile getirdi: “İstanbul'da, Ankara'da adaylar mal varlığını açıklıyor. Konya'da bu konu üzerinde duran hiçbir aday yok. Konyalılar da adayların neyinin olup olmadığını merak ediyor. Neden Konya'da bu konu es geçiliyor? Adaylar neden mal varlığını şimdiye kadar açıklamadı? Şeffaflığın gereğini yerine getirsinler.”

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum