Konya'da Ağustos ayı boyunca açık hava sineması etkinliği düzenlenecek

Konya'da Ağustos ayı boyunca açık hava sineması etkinliği düzenlenecek

Büyük Hekimoğulları sponsorluğunda gerçekleşecek Konya’nın ilk ve tek açık hava sinema etkinliği, 1-29 Ağustos tarihlerinde Atlantis Kültür Sanat’ta.

Atlantis Kültür Sanat, şehir insanı için alternatifleri sunmaya devam ediyor. Atölyeler, eğitimler ve dinletilere ek olarak ağustos ayı boyunca “Büyük Hekimoğulları Açık Hava Sinema Günleri” ile sanat severleri bir araya getirecek.

whatsapp-image-2023-08-01-at-15-18-43-2.jpeg

Bu yıl ikincisi düzenlenen etkinlikte; Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Belçika, Birleşik Krallık, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Finlandiya, Güney Kore, Japonya, Lüksemburg, İngiltere, İran, İrlanda, İsveç, İsviçre, İspanya, İtalya, Polonya ve Türkiye’den toplam 25 adet birbirinden değerli yapım yer alacak.

Atlantis Kültür Sanat’ın bu yılki seçkisi; Bebek Servisi, The Quite Girl, Belle, Boy From Heaven, Saint Omer, The Innocent, EO, The Eight Mountains, God’s Creatıres, Frankenstain, Eat Your Catfish, Holy Spider, Zuhal, Leon, La Vie En Rose, Hit The Road, Tom Medina, C’mon C’mon, Ela ile Hilmi ve Ali, Turna Misali, Tori & Lokita, The Crime is Mine, Rebel, Aftersun ve Pig filmlerinden oluşuyor.

whatsapp-image-2023-08-01-at-15-18-43-1.jpeg

Cannes, Oscar, Altın Küre, Berlin, Dublin, London, Saray Bosna, Laurence, Venedik, İstanbul, Adana, Antalya, Cesar, San Sebastian, Bafta, Critics gibi dünyaca ünlü film festivallerinde ödüller almış yapımlar Konya’da ilk kez sinema izleyicisiyle buluşuyor.
Geçen yıl 1200 seyircinin katıldığı etkinliğe bu yıl 2000’in üzerinde seyircinin katılması bekleniyor.

whatsapp-image-2023-08-01-at-15-18-43.jpeg

Büyük Hekimoğulları’nın sponsorluğunda gerçekleşen etkinlik, 1 Ağustos’ta Bebek Servisi filmi ile başlayıp, 29 Ağustos akşamı gösterimi yapılacak Pig filmi ile son bulacak. Pazar hariç her gün 20.30’da seyirciyle buluşacak filmler hakkında detaylı bilgi ve online bilet için www.atlantiskultursanat.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.