Konya'da 55 şubesi olan meşhur marketten dev indirim! Tüm ürünlerde 1 alana 1 bedava

Konya'da 55 şubesi olan meşhur marketten dev indirim! Tüm ürünlerde 1 alana 1 bedava

Konya merkez ve ilçelerde 55 şubesi olan meşhur market dev indirime imza attı. Tüm ürünlerde 1 alana 1 bedava kampanyasını başlatan markete vatandaş akın etti.

Türkiye genelinde vatandaş market indirimlerini yakından takip ediyor. Enflasyondan dolayı her ürünün fiyatı zirveyi gördü. Eskiden çikolata gofretin fiyatı 1 lirayken şimdilerde 6-7 liraya satılır hale geldi. Ayni şekilde 1 paket gofret 5 lirayken şimdi 30 liraya satılıyor.

migros-5.jpg

BİRÇOK ÜRÜNDE 1 ALANA 1 BEDAVA

Vatandaş bu yüzden marketlerin indirim kampanyalarını yakından takip ediyor. Son zamanlarda yaptığı indirimlerle dikkatleri üzerine çeken marketin ülke genelinde 4 binden fazla şubesi var. Konya'da ise 55 şubesi olan meşhur market dev indirime imza attı. Birçok üründe 1 alana 1 bedava kampanyasını duyuran market ilgileri üzerine çekti.

migros-2.jpg

VATANDAŞ MARKETTE KUYRUĞA GİRDİ

Alım gücü düşen vatandaş bu kampanyayı bir fırsat olarak gördü. Binlerce vatandaş kampanya yapan markette kuyruğa girdi. Ramazan ayı nedeniyle yapılan indirimden dolayı kısa sürede marketin rafları boşaldı.

migros-3.jpg

Bisküvi, kek, gofret ve çikolatada geçerli olan kampanyada 1 alana 1 tane bedava verildi. Vatandaşın kısa sürede rafları boşaltması şaşırttı. 19, 20 ve 21 Mart tarihlerinde geçerli olan kampanyayı Konya'da 55 şubesi olan Migros düzenledi.

Kaynak:Haber Merkezi