Konya'da 5 kilometre araç kuyruğu! Binlerce kişi işe geç kaldı
Konya'da Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte haftanın ilk iş günü olan Pazartesi sabahı, şehir trafiği adeta felç oldu. Özellikle İstanbul Yolu Köprülü Kavşağı ile Adana Çevre Yolu Köprülü Kavşağı arasındaki güzergahta trafik tamamen durma noktasına geldi.
ARAÇ KUYRUĞU 5 KİLOMETREYİ BULDU
Yaklaşık 5 kilometreyi bulan araç kuyruğunda vatandaşlar dakikalarca beklemek zorunda kaldı. Bu yoğun trafik nedeniyle bugün binlerce Konyalı işine geç kaldı. Sabahın erken saatlerinde yola çıkan sürücüler, Yeni İstanbul Caddesinde oluşan yoğunluk nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti.
ALTERNATİF CADDE TALEBİ
Trafikte yaşanan bu çileye tepki gösteren vatandaşlar, Konya'da son yıllarda trafiğin çekilmez bir hal aldığını dile getirdi. Özellikle ana arterlerde yaşanan bu tür yoğunlukların önüne geçilmesi için yetkililerden alternatif güzergahlar ve yeni yol çalışmaları yapılması talebinde bulundular. Vatandaşlar, bayram sonrası yaşanan bu trafik yoğunluğunun, şehirdeki ulaşım sorununa kalıcı çözümler bulunmasının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdiğini ifade ettiler.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.