Konya'da 24 saat elektrik kesintisi yaşanacak

Konya'da 24 saat elektrik kesintisi yaşanacak

İran doğalgaz boru hattındaki arıza nedeniyle Konya'da bazı bölgelerde 24 saat elektrik kesintisi uygulanacak

Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş. (MEPAŞ) bazı abonelerine gönderdiği mesaj ile 22 Ocak Cumartesi ve takip eden günlerde bölge bölge 24 saat elektrik kesintisi uygulayacağını bildirdi. Mesajda kesintinin sebebinin İran doğalgaz boru hattındaki arıza olduğu ifade edildi. Kesintilerin ağırlıklı olarak sanayi bölgelerinde yapılacağı öğrenildi.

Mepaş tarafından bazı abonelere gönderilen bilgilendirme mesajı ise şu şekilde:

Yazılı ve görsel basında yer aldığı üzere İran doğalgaz boru hattındaki arıza nedeniyle 20.01.2022 tarihinden itibaren 10 gün süre ile Elektrik Doğalgaz Santralleri tam kapasite ile çalışamayacaktır. Bu nedenle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın düzenlemesi gereğince, bazı yerlerde 24 saat süresince elektrik kısıtına gidilmek zorunda kalınacaktır. Bu çerçevede söz konusu düzenleme gereğince 22.01.2022 tarihinde (Cumartesi günü) 00.00-23.59 saatleri arasında tesisatınızda elektrik kısıtına gidilmek zorunda kalınacaktır. Saygılarımızla

**Kesintilerin hangi bölgelerde olacağı ile ilgili kurum tarafından henüz bir açıklama yayınlanmamıştır. Detaylı bilgi tarafımıza ulaştığı takdirde sizinle paylaşacağız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
86 Yorum