Konya'da 20 metrekare dükkana 46 milyon lira istiyorlar! İlan açıklaması tepki çekti

Konya'da 20 metrekare dükkana 46 milyon lira istiyorlar! İlan açıklaması tepki çekti

Konya'da Zafer Yürüyüş yolunda 20 metrekarelik bir dükkân 46 milyona satışa çıkarıldı. İlana "Kimseye zorla bir şey satmıyoruz. Basit evlere 4-5 milyon istiyorlar. Böyle bir dükkân alacaksınız, bu parayı gözden çıkaracaksınız" yazıldı.

Konya'da satılık ve kiralık dükkân fiyatları artmaya devam ediyor. Birçok yerde girdi maliyetlerindeki artıştan ötürü dükkân kiralarına ve satılık dükkân fiyatlarına zam yapıldı. Düşük metrekareli dükkânlar çok yüksek fiyattan satışa, ilana çıkarıldı. Geçtiğimiz günlerde Mevlana karşısındaki Altın Çarşı'da 20 metrekarelik bir dükkân, 40 milyona satışa çıkarılmıştı. Bu kez de Zafer Yürüyüş Yolu'nda (Gedavet Parkı) bir dükkân satışa çıkarıldı. 20 metrekarelik iş yeri için bu kez de 46 milyon lira istendi.

3-5.png

İLANA YAZILDI: BOŞ MUHABBET İÇİN ARAMAYIN!

İlan detaylarında ise şu ifadeler yer aldı: “Fiyatını yüksek bulan alıcı adayı arkadaşlarımız başka yerden dükkânlara bakabilirler. Kimseye zorla bir şey satmıyoruz. Lütfen boş muhabbet için aramayınız. Mesaj dahi atmayınız. Burası size olmaz zaten. Altının değerini sarraf bilir. Onun için burayı bilen insanlarla muhatap olmak isterim. Fiyatı hiçbir zaman düşmeyecek. Sürekli artış yapılarak, güncellenecektir. Malımızdan bezginliğimiz yok. İlla satılacak diye de bir derdimiz yoktur. Burası 5 yıl önce alındığında 10 ev parasına alındı. Şimdi çok basit evlere 4-5 milyon istiyorlar. 10 ev kaç para ise değeri bu şekildedir. Çok bilmiş emlaktan anladığını düşünen arkadaşlar, hesabı böyle yaparsa sevinirim. Satanın zararda olduğu, bir daha alamayacağı, alanın kârda olduğu bir yer ve konumdadır. Asla ölmeyecek bir yerdedir. Zafer'den yol üstü dükkân alacaksınız, bu fiyatları gözden çıkaracaksınız. Burası şehrin en eski ve en merkezi yeridir. Kimsenin mülkünü satmadığı, kolay kolay yol üzeri dükkan bulamayacağınız yerdir. Zafer'de böyle emsalsiz konumda bir mülk kesinlikle bir daha denk gelmez.”

DÜKKANIN BULUNDUĞU BİNA 16-20 YAŞ ARASINDA

Dükkân 20 metrekare. Bölüm, oda sayısı ise 2. Isıtmanın klima ile sağlandığı ilanda yer aldı. Ayrıca Dükkânın bulunduğu binanın 16-20 arası olduğu belirtildi. Dükkânın sahibi tarafından ilana koyulduğu yazıldı. Takas durumunun da olmadığı vurgulandı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum